Appar

Idag är det vanligare än någonsin att hitta kärlek genom appar och nästan alla singlar har någon form av app i mobilen idag. Tinder, happn och Bumble är bara några av det många appar som finns i svenskarnas telefoner och du ökar självklart chansen att hitta den rätta ju fler du har.

Krogen

På krogen är fortfarande ett populärt sätt att träffa kärleken på. Fördelen med att träffa din partner ute är att du snabbt får ett intryck om hur din partner är i grupp. Oftast är människor härligare i grupp och mer naturliga runt sina vänner. Det kan också vara enklare att slappna av när man har en droppe alkohol i kroppen

Advertisement - Continue Reading Below

Festival

Sommaren är fullspäckad med festivaler och det kan vara ett bra ställe att träffa kärleken på. På festivaler är det oftast bra musik, alkohol, snygga kläder och lättsam stämning. Ett problem med att träffa på festival kan dock vara att personerna visar sig vara HELT andra personer när de väl lämnar festivalområdet.

Gymmet

Att träffa kärleken på gymmet kan vara ultimat. För det första får du ser personen när den inte är tillfixad, för det andra vet du att personen bryr sig om sin hälsa och för det tredje är svettiga kroppar sjukt sexigt. Det kan även vara en bra ingång att fråga den där heta killen om du kan få hjälp med dina chins.

Most Popular

Mataffären

Det är väl ändå alla tjejers dröm att bli uppraggad i mataffären. Det känns härligt och romantiskt att träffa någon på ett så okomplicerat sätt som att bara gå och handla.

Genom vänner och bekanta

Enligt undersökningar är detta fortfarande det vanligaste sättet att träffa din rätta på. Det kan vara på middagar, fester, bröllop eller semestrar. Det underlättar även att träffas genom dina vänner så att du med säkerhet vet att detta är en bra person.

Vad tycker du?