Sommaren är äntligen här och vilket bättre sätt att njuta av ledigheten än med en härlig podcast. Cosmopolitans redaktör Alina Nordling rekommenderar hennes podd-favoriter på stranden, resan, löpspåret eller hängmattan.

1. Alex och Sigge

Sveriges största podcast. Lyssna på mediaprofilerna Alex Schulman och Sigge Eklund berätta vassa anekdoter och betraktelser om veckan. Om du missat denna podd är det lätt att komma ikapp!

Advertisement - Continue Reading Below

2. Sommar i P1

Sveriges största radioprogram i podd-format. Lyssna på intressanta kändisar berätta historier och dela med sig av deras favoritmusik. Ett måste i hängmattan i sommar!

3. Den fantastiska resan

Zara Larsson och Noel Flike diskuterar livet, feminism, musik och så mycket mer. Lättlyssnat och en stark rekommendation till yngre lyssnare som vill bli inspirerade av bra förebilder!

4. Ångestpodden

Ångestpodden är en fantastik podd om psykisk ohälsa. De tar upp tunga ämnen som depression, anorexia, panikångest och så mycket mer på ett lättsamt sätt med många intressanta gäster. En podd som ALLA bör lyssna på!

Most Popular

5. Den friska wargen

Ida Warg och Viktor Frisk driver verkligen en podd som verkligen är en frisk fläkt i podd-Sverige. De diskuterar ämnen som hälsa, vänskap, kärlek, mobbing på ett härligt sätt. Dessa sociala media-profiler kommer garanterat att få dig att skratta

6. EM-podden

Trots att EM snart är slut kan jag varmt rekommendera denna podd som sänds under EM. Martin Soneby har dagligen gäster där de diskuterar matcherna, nyheterna kring EM och lägger bet på kvällens matcher. En rekommendation till alla – du behöver inte vara fotbollsintresserade för att få ett gott skratt!

7. Fredagspodden

Hanna Widell och Amanda Schulman pratar om livet på ett härligt och upplyftande sätt. I sommar har de även en "sommar-special" där de svarar på lyssnarnas frågor mixat med härlig musik!

8. I nöd och lust

Bloggerskan Petra Tungården har tillsammans med sin vän Linn Olsson denna härliga podd om kärlek, dejting, sommar-flingar och livet. Petra och Linn är väldigt ärliga och bjuder glatt med sig av personliga dejtinghistorier och livskriser. Upplyftande och peppande!

9. Nemo möter en vän

Den tidigare "Kungarna av Tylösand" profilen Nemo Hedén träffar en kändis varje vecka. Djupet i intervjuerna varierar men det är en lättsammare och roligare format än många andra tyngre intervjuprogram. I nästan 100 avsnitt har han träffat många intressanta profiler - finns garanterat något för alla!

10. Träningspodden

Jessica Almenäs och Lofsan Sandström pratar om träning, löpning och livet i allmänhet. Motiverande podcast som garanterat kommer att få dig att dra på dig gympaskorna och dra ut och röra på dig! Perfekt sommarlyssning för latare dagar!

Vad tycker du?