Pokémon Go är det nya spelet som slår världen med storm. Spelet har inte släppts i Sverige än men det går att få spelet på både Android och iOS redan nu dessa enkla knep.

Spela Pokémon Go på Android:

1. Gå in på "Inställningar".

2. Välj sedan "säkerhet" längre ner och kryssa i "okända källor".

3. Gå in på en apkmirror, till exempel den här och ladda ner spelet. OBS! Tänk på att det kan medföra skadlig programvara att ladda ner .apk-filer)

Advertisement - Continue Reading Below

4. Gå till dina nedladdade filer, klicka på filen och installera. Glöm inte att stänga av "okända källor" efter att du installerat.

Spela Pokémon Go på iPhone

1. Logga ut från App store: Det finns två sätt: Öppna App store, skrolla längst ner, klicka på ditt Apple-Id och välj "logga ut". Du kan även göra det via inställningar -> iTunes Store och App Store

2. Byt region: Gå in på Inställningar -> Allmänt -> Språk och Region -> Region. Välj USA och tryck på "klar".

Most Popular

3. Klicka på den här länken. Den tar dig till Pokémon Go på amerikanska App Store. Tryck på "Get" och sedan "Install". (Om det står "Objektet inte är tillgängligt", klicka på "Byt affär")

4. Välj "Skapa nytt Apple ID". Under betalningsinformation, välj "None" i stället för att ange ett kreditkort. Du kommer att behöva skriva in en amerikansk adress. Här finns en generator som skapar påhittade amerikanska adresser.

5. Spelet ska nu gå att ladda ner.

När du laddat ned Pokémon Go kan du logga ut igen och sedan logga in på ditt vanliga Itunes-konto igen.

Go catch em' all!

Vad tycker du?