1. Alla underbara outfits. Om det är någon gång om året man verkligen kan ta ut svängarna så är det under Pride-veckan. När alla maxar med utstyrseln och uttrycker sin egen stil blir allt mycket roligare, eller hur?

2. Prideparaden. Detta är helt klart veckans höjdpunkt. Varje år går 45 000 deltagare i tåget och det är en färgglad manifestation av kärlek och frihet. När? Lördagen den 30 juli kl 13:00 från Kungsholmstorg.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Den härliga stämningen. Aldrig är Stockholm så färgglatt och härligt som under Pride-veckan. Tusentals turister kommer till Stockholm bara för att ta del av detta event.

Most Popular

4. Prideklubben på Trädgården. Som alltid så firar klubben Trädgården Pride med fest. Hela klubben är pimpad med glitter och utsmyckning och stämningen är på topp, något du inte får missa!

5. ALL KÄRLEK. Cosmo älskar alla former av kärlek vilket gör Pride till en helt fantastisk period.

6. Ruby Rose spelar i Pride Park. Ruby Rose ska vara DJ på festivalen. Hon spelar i Pride Park på Östermalms IP lördag kl 19.

7. Glitter, glitter, glitter. Blir inte livet bara lite roligare med massa glitter? Vi tycker i alla fall det! Pride är ett superbra tillfälle att glittra lite extra mycket i partynatten.

8. Underklädesfesten. Ja, under torsdagen på Prideveckan dansar alla loss i underkläder på Södra Teatern. När? Kl. 22-05 på Mosebacke Torg.

Vad tycker du?