1. När du börjar "glida" runt hemma. Du kanske minns att det var något din mamma brukade säga? "Jag bara glider runt och fixar lite". Och nu gör alltså du det också.

2. Du investerar i "ordentligt" toalettpapper. Du köper inte längre Coops egna toalettpapper, även om det är galet billit. Nu känner du att du kan unna din bakdel ett mer ordentligt papper.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Du spenderar pengar på saker du hatar. Hyra, bensin, barnvakt... kostnaderna blir fler och fler med åren. Men nu har du börjat spendera ännu mer på sakerna du hatar - typ på någon som tar hand om deklarationen, för att det är ju SÅ skönt att slippa göra det själv.

4. Du gillar att städa huset. Det blir ju så fint efteråt! Du njuter av känslan av att komma hem till ett rent hus och rena sängkläder. Det är den bästa känslan i världen.

Most Popular

5. Du börjar lägga dig tidigt. Du vet att du kommer att hata dig själv nästa dag om du inte får minst 7 timmars sömn. Så istället för att titta på ännu ett avsnitt av Suits på Netflix, så borstar du tänderna och kryper i sängs.

6. Du börjar hålla med föräldrarna till Disneykaraktärer. Tro det eller ej, men om du sätter dig ner och tittar på Disneyklassikerna som du älskade när du var liten, kommer du att märka att prinsessorna i filmerna faktiskt är ganska barnsliga. Ariel tillexempel - hon är 16 år, och trotsar sin far och familj för att vara med en kille hon sett en gång. Kom ner i vattnet igen unga dam!

7. Du gillar att lägga pengar på prydnadssaker. Har du sett de nya ljuslyktorna och matchande dekorativa kuddarna jag köpte förra veckan?

8. Du vet att du kan göra vad du vill, när du vill, men du väljer att göra någonting praktiskt istället.

9. Du blir jätteglad över saker du trodde var dumma förut. Är det REA på köksredskap?? VI ÅKER DIT NU!

10. Du rycker inte till när någon kallar dig "damen". Förut brukade du titta konstigt på folk, kanske till och med vända dig runt för att se vem de pratar om. Det kan ju inte vara dig! Nu har du övergått till att svara "ja?", när någon ropar "ursäkta, damen", och har konstigt nog inget problem med det.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?