25-åriga kvinnan som betalade 140,000 kronor för att se ut som Disney-prinsessor

Hennes drömjobb? Att vara en riktig prinsessa på Disney World.

Mest läst

Sarah Ingle har tagit Disney Princess-imitation till en HELT ny nivå. Hon är 25 år gammal och har redan hunnit spendera mer än 140,000 kronor på skräddarsydda kostymer för de nio prinsessor hon omvandlar sig till: Belle, Askungen, Snövit, Ariel, Aurora, Rapunzel, Merida från Brave och Elsa och Anna från Frozen.

Sarah, som arbetar som marknadschef i vanliga fall, äger 17 olika outfits och 16 olika peruker för sina prinsess-transformationer, som tar tre timmar vardera att uppnå.

Advertisement - Continue Reading Below

"Det tar en hel del tid att komma i kläderna eftersom de har massor av lager, berättade Sarah för Hotspot Media. "Sedan så har jag också olika peruker och smink för varje prinsessa! Jag måste konturera mitt ansikte när jag spelar Aurora från Törnrosa eftersom mitt ansikte är mycket rundare än hennes. Och i och med att jag har bruna ögon, så måste jag bära blå kontaktlinser för den lilla sjöjungfrun och Elsa från Frozen. "

Mest läst

När det gäller hennes alla kläder sa Sarah: "Varje klänning kan ta upp till sex månader att göra och jag får många olika material från hela världen inklusive siden innan jag designar den slutliga utformningen. Jag är väldigt lyckligt lottad att ha ett heltidsjobb som betalar för de vackra materialen och klänningarna. Och för att jag är så passionerad att se så bra ut som möjligt inför föreställningarna".

Imitatören har också naturliga Disney Princess-liknande drag, som hjälper henne till varje look. "Jag föddes med riktigt stora ögon, och folk sa alltid till mig att jag såg ut som en tecknad docka eller Disney-prinsessa. Jag antar att mina stora ögon hjälpte mig att se ut mer som en seriefigur, vilket ju är bra för det jag gör. "

Sarah har blivit så pass bra på sina transformationer att hon och hennes pojkvän nu startat ett företag som heter Princess Ever After, där folk kan hyra prinsessor för sina evenemang (hennes pojkvän följer ibland med henne som en prins). Hon tar ca 1400 kronor för att göra ett prinsessframträdande på födelsedagskalas och evenemang, men hon besöker även barn på sjukhus och volontärer (i kostym, naturligtvis).

"Jag kommer aldrig att glömma den dag då jag blev ombedd att utföra det för en liten flicka som firade början på en paus från sin cancerbehandling", sa hon till tidningen. "Hennes ansikte lyste upp när vi sjöng tillsammans. Det var bara otroligt och det var den mest fantastiska dagen."

Även om Sarah redan har gjort en karriär av att klä sig som prinsessa, säger hon att hennes mål fortfarande är att en dag få vara en "riktig" prinsessa:

"Det skulle verkligen vara en dröm att bli en riktig Disney-prinsessa! Jag skulle älska att vara Ariel. Kanske kommer jag en dag att få gå på en audition där de kan ge mig mitt drömjobb."

Ja, drömma kan man ju alltid..! 🙋

Vad tycker du?

Aktuellt
Dela
Cosmopolitan letar efter ambassadörer!
Älskar du att skriva och inspirera? Då kanske du är den vi söker!
Aktuellt
Dela
6 enkla inredningsidéer för att få det höstfint hemma
Så enkelt är det att få det mysigt till hösten!
Aktuellt
Dela
Få ditt billiga vin smaka dyrt med det här enkla tricket
Och det tar bara 30 sekunder.
Aktuellt
Dela
Norska succéserien SKAM kommer äntligen till Sverige
Serien som har fått barn, tonåringar och vuxna att drömma på norska.
Aktuellt
Dela
Årets julklapp stickar du själv — på 3 minuter!
Med detta tempot blir du klar med alla årets julklappar innan december!
Aktuellt
Dela
Här är jobben där kvinnor tjänar mer än män
och de yrken som måste gå längst för att nå jämställda löner.
Aktuellt
Dela
Matilda Lindegren: "Jag ångrar hellre det jag gjorde än det jag aldrig gjort"
Cosmopolitan pratar med årets Paradise Hotel deltagare om saker tittare inte får se i tv-rutan, ambitioner, kärlek och guilty pleasures.
Aktuellt
Dela
Det här ska du ALDRIG äta eller dricka på en roadtrip
Vill du ha en så smidig resa som möjligt, då ska du undvika dessa!
Aktuellt
Dela
Vad din drinkbeställning säger om dig
Så om din dejt beställer en G&T, springer du åt andra hållet då?
Aktuellt
Dela
Anisa Sojka: "Det krävs en hunger för att lyckas"
Cosmopolitan pratar med Londonbaserade modebloggaren Anisa Sojka om livet med heltidsjobb, blogg och vänner.