Fans sörjer att Taylor och Calvin gjort slut – men vad var det egentligen som gick fel? Gårdagens nyhet om Taylor Swift och Calvin Harris (riktiga namn Adam Wiles) gjort slut kom som en chock för många eftersom saker verkade gå väldigt bra mellan dem.

Taylor "mer kär" än Adam"
Adam gillade verkligen Taylor, han var inte den typ av tjej som han normalt dejtar vilket han gillade. Han gillade hur oskuldsfull hon var och att hon verkligen brydde sig om honom. Dock verkade det som att Taylor var mer engagerad i förhållandet än vad Adam var. Han började tappa intresse redan för flera månaden men ville inte göra slut direkt" säger en källa till E! News.

Advertisement - Continue Reading Below

"De var helt enkelt inte synkade i deras förhållande och deras turnerande och resande hjälpte inte direkt. I slutet var de mer vänner än kära tillägger källan. "Taylor och Adam hade helt olika umgängeskretsar och han var tydlig med att Harris till 100 procent säkerhet inte var otrogen.

Taylor Swift har haft ett flertal kända pojkvänner
Taylor och Calvin blev ett par under 2016. Swift har tidigare haft flera uppmärksammade relationer, bland annat med One Direction-stjärnan Harry Styles och John Mayor.

Vad tycker du?