Här kommer listan på våra absoluta favorit frukostställen i Stockholm i sommar. De perfekta haken att hänga på varje dag i veckan oberoende av väder. Skiner solen eller är det kanske lite ruggigt ute, ta med dig bästa kompisen eller hela gänget till ett av dess ställen, njut av maten och varandras sällskap och vi lovar att ni kommer ha något att prata om. Ställerna där smaker, inredning och kärlek går ihop!

Advertisement - Continue Reading Below

Greasy Spoon

Most Popular

@greasyspooncafe

Ett väldigt populärt brunchställe och vi fattar helt klart varför - smaken, lukten och stämningen är alltid på topp här. Undvik den vanliga brunchtiden på helger då det oftast är väldigt mycket folk, njut istället av en lite längre promenad på morgonen och ät en härlig brunch framåt eftermiddagen istället. Breakfast all day everyday!

Pom & Flora

@brekkiesthlm

Litet och mysigt café och oj, så gott! Beställ den stora frukostmenyn eller massa smårätter att dela på. Här kan man sitta och mysa hela dagen, alla dagar i veckan.

Café Sirap

On Wednesdays we eat brunch☕️💁🏼

A photo posted by @nathalieangman on

@nathalieangman

Har ni varit och festat dagen innan och vill bara frossa i god frukostmat, ja då är Café Sirap det absolut bästa stället! Deras pannkakor är nog stans bästa!

Vurma Hornstull

@jsverlander

Mysigt litet retrohak med goda bakelser och en prisvärd frukost. Vill du och kompisen få in en PW på morgonen eller kanske en snabb shoppingrunda? Inga problem, här serverar de frukost hela dagen!

Café Pascal

We're open as usual again. #welcome

A photo posted by Pascal (@cafepascal) on

@cafepascal

Detta är stället där kaffe, råvaror och kärlek går ihop. En absolut favorit i mina ögon och deras kardemummabullar är bara too die for.

Älskade traditioner

@brekkiesthlm

Detta är stället ni drar till om ni vill pröva något alldeles nytt. Ett gulligt litet retrocafé med randiga dukar, loppisstolar och en nisch i våfflor. MUMS!

Nytorget 6

Yummy in my tummy👅☕️🍉

A photo posted by @nathalieangman on

@nathalieangman

Väldigt många saker på menyn och allt är super gott! Här kan ni komma, dricka en kaffe och be att få ta med er frukosten för att sedan lägga er i parken precis bredvid. Ät, sola och njut - den perfekta förmiddagen!

Vad tycker du?