1. Du får svett under brösten. Sedan går du in i en arktisk luftkonditionering och får… ja, torkad svett under brösten! Kuuuul! Alltså, det finns nästan ingen värre känsla än att ha torkad svett under brösten. Eller, förutom kanske...

2. Det andra speciella helvetet som storbystad; Att ta av sig en svettig sportbehå!


3. Dessutom är springturen utomhus dubbelt så varm när du måste bära dubbla sportbehåar. Eller - ve och fasa - typ tre sportbehåar!!
4. Behåband. Det är tydligen en kvinnlig lag att ju större behå, desto mindre fina behåband. Detta är extra problematiskt på sommaren eftersom banden är mer benägna att sticka ut under en söt ärmlös sommaroutfit, och få av oss vill nog flasha våra mormorsbehåar.

Behåband och badkläder. Problemen avlöser varandra. HEMSKT!

5. Badkläder. Så många problem det finns med just badkläder. För det första; När du ska shoppa badkläder och butikerna inte har nååågonting i storlek D-kupa! För det andra; Du behöver antagligen olika storlekar på både överdel och underdel. Därför vet du också att det kommer bli ett STORT problem om dom inte säljs separat!! Dessutom är det omöjligt att inte visa en enorm klyfta i samtliga badkläder... Ja, såvida det inte är badkläder i gammal tantstil då.
Advertisement - Continue Reading Below

7. Problem med linnen. När du går och lägger dig i ditt nattlinne så vaknar du oftast med brösten hängandes utanför linnet. Också himla kul!! Väldigt snyggt.

Most Popular

8. Klädproblem. Du kan aaaldrig bära en vacker shortsdress eftersom dina bröst är SÅ stora att de gör shortsen för små.

9. Bröstskav. En för tight behå på en vacker sommardag får dina bröst att skava sönder. Och.det.gör.ont. Aj!

10. Selfies! Alla semesterbilder som du egentligen vill lägga upp på Instagram är typ "all about the boobs" - Ofrivilligt! So not cool.

11. Sommarbröllop. När din kompis ber dig bära en "strapless" brudtärneklänning och allt du vill göra är att gå under jorden, eftersom du vet att detta kommer innebära att du kommer att behöva bära en korsettliknande grej under klänningen. Ja, och det är ju typ varmare och mer irriterande än att bära Spanx på Merkurius!!

12. Sommarklänningar. Du kan inte bära söta, nätta sommarklänningar med smala axelband, eftersom du ALDRIG kan gå utan behå. Det enda alternativet är (precis som vi tidigare nämnde), korsettliknande behåbandlöst helvete.

13. Din klyfta är en matbehållare. När du äääntligen går på bio för att se alla storfilmer som du väntat på, och det slutar med en massa popcorn i din klyfta. Du märker det dock inte förrän du kommer hem. Din klyfta kan dölja en hel cheeseburgare med pommes. Fräscht!

God bless everyone. Glad sommar på er!

Från: Cosmopolitan

Vad tycker du?