Det var igår när Jessica Kalm skulle ut och bada i sommarvärmen då hon inte kunde hitta sin bikiniöverdel. Då hon älskar att bada och inte ville använda en vanlig BH, i ren förtvivlan skämtade Jessica med sin man, "nähää jag får väl ta mina för stora trosor som bikiniöverdel då".

Jessica drog på sig trosorna och insåg rätt så snabbt att det inte alls var en så dum idé, då trosorna satt som en smäck och badutflykten var räddad. Detta är inte bara ett underbart bikini-hack som Jessica valde att dela med sig av på Facebook-sidan "Återbruka mera" utan Cosmopolitan.se vill också uppmärksamma Jessicas fantastiska mod och kroppspositivitet.

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

När Cosmopolitan.se pratade med Jessica berättar hon att hon tvekade med att lägga upp bilden. "Först så tveckade jag faktiskt till att lägga ut bilden men så tänkte jag att de här är jag och så här ser jag ut... take it or leave it. Jag står stolt". Like efter like trillade in, flera och flera kommentarer skrevs och folk började dela bilden. 17 timmar senare har bilden fått 6 500 likes och 232 kommentarer alla i stil med "Så himla smart", "Underbart" och "Vacker kvinna med supersmart idé". Inte en enda negativ kommentar har delats och äntligen kanske vi en gång för alla har tagit död på den så kallade "bikinikroppen".

"Det känns otroligt och fantastiskt med så mycket fin respons" kommenterar Jessica. Vi hyllar Jessica och tycker att hon ser otroligt vacker ut i hennes hemmagjorda bikinitopp och hoppas att Jessicas berättelse ska vara en inspiration till andra tjejer och kvinnor att du är perfekt och vacker precis som du är.

Vill du läsa mer artiklar? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?