Det var under onsdagskvällen som Apple presenterade den senaste versionen i iPhone-familjen: iPhone 7 och iPhone 7 plus. Under presentationen avslöjades ett antal olika saker och detta är det absolut bästa med iPhone 7.

Här är det bästa med iPhone 7

Hörlurarna. Den största nyheten och kanske det bästa med iPhone 7 är att hörlurarna blir trådfria. Inga jobbiga sladdar som är i vägen eller fastnar på saker - skönt! Då tänker kanske du, vad händer om jag har andra hörlurar? Oroa dig inte, det har Apple också tänkt på! Med hjälp av en connector kan du lätt sätta i dina egna hörlurar.

Advertisement - Continue Reading Below

Vått och torrt. Om det är någonting Apple är bra på, då är det design. iPhone 7 kommer tåla stänk och vatten. Alltså inga mer mardrömmar om att tappa mobilen i toaletten eller att du råkade hoppa ner i poolen med mobilen i fickan. #Score

Kameran. Det är inte slut än: tack vare nya avancerade funktioner kommer dina bilder bli mer levande än någonsin. Vidare kommer iPhone 7 plus inte bara ha en kamera utan två som samtidigt tar knivskarpa närbilder som kommer göra det möjligt att zooma som aldrig förr. Alltså kommer dina Instagrambilder vara på en helt annan nivå!

Most Popular

Nya färger. Apple har valt att köra på de mer klassiska färgerna och de är så snygga. Du kan beställa din iPhone i antingen svart, guld, silver, roséguld och nya jet black. Färgen jet black vill vi ha DIREKT.

Högtalarsystemet. Om du gillar att lyssna på musik då kommer nog detta vara det bästa med iPhone 7. iPhone 7 kommer med ett nytt högtalarsystem, två högtalare och 2X högre volym. Kanske dags att slänga den där lilla slitna högtalaren och satsa på iPhone 7 istället..?!

Apple menar att "iPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen" (Apple) och vi väntar med spänning att få testa detta. Du kan beställa din iPhone redan den 9e september eller köpa den i butiker i Sverige den 16e september.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?