Vad säger din handstil om dig och hur du är som person? Grafologer, som är utbildade att utläsa handstilar, anlitas enligt NT när någon vill veta om en underskrift är äkta, eller till och med när en särskilt försiktig arbetsgivare ska anställa nya medarbetare. Men kan din handstil verkligen avslöja din personlighet?

Vad säger din handstil om dig?

Enligt Expressen sägs det att den som skriver snabbt tänker snabbt, att den som skriver med framåtlutade bokstäver är aktiv och att det har betydelse hur långt ner ditt g går, hur högt upp ditt f når och vart du sätter pricken över i:et. Så, vad säger din handstil om dig som person?

Advertisement - Continue Reading Below

Liten handstil: du är koncentrerad, mycket noggran och ambitiös, och så lite blyg.

Stor handstil: du är utåtriktad, väldigt generös och älskar att få uppmärksamhet.

Gles handstil: Vad säger din handstil om dig om du skriver glest? Jo - du värderar din frihet, du tycker absolut inte om att bli överväldigad och håller dig helst på din kant.

Tät handstil: Du vill inte vara ensam och söker ständigt kontakt.

Most Popular

Runda bokstäver: Du är kreativ och artistisk.

Kantiga bokstäver: Du är nyfiken och intelligent, men kan också upplevas som intensiv och aggressiv.

Läs också. Detta säger dina läppar om dig och hur du är i ett förhållande

Nedåtsträvande stil: Du är antagligen tungsint och blir lätt ledsen.

Uppåtsträvande stil: Du är optimistisk! Ja! Bra!

Men pricken då? Jo, om pricken hamnar högt upp tyder det på att du är full av fantasi och spiritualitet. Om den glider åt vänster är du aktiv, medan om den hamnar på pricken över i:et, så är du deltaljorienterad, välorganiserad och empatisk. Är det inte en prick utan mer ett streck? Då är det inte omöjligt att du är självkritisk. Föredrar du en rund ring eller ett hjärta? Då är det mycket möjligt att du är en visionär (och även lite barnslig).

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?