Paradise Hotel deltagaren Matilda Lindegren: "Jag ångrar hellre det jag gjorde än det jag aldrig gjort"

Cosmopolitan pratar med årets Paradise Hotel deltagare om saker tittare inte får se i tv-rutan, ambitioner, kärlek och guilty pleasures.

Mest läst

Cosmopolitan fick chansen att prata med Matilda Lindegren som just nu är aktuell i årets Paradise Hotel. Hon är tjejen som drömmer om att få hjälpa barn med svåra uppväxter, kickat ut en kille mitt i natten, och får förfrågningar för "snapsex". Vi pratar om Paradise Hotel, ambitioner, kärlek och guilty pleasures.

Med en resa planerad, en osäkerhet om offentligheten och människors åsikter, tvekade Matilda till att vara med i Paradise Hotel. Dock insåg 22-åringen ganska snabbt att hon var tvungen att leva upp till det motto hon har valt att leva sitt liv efter, "jag ångrar hellre det jag gjorde än det jag aldrig gjort".

Advertisement - Continue Reading Below

Vad sa din familj och dina vänner när du berättade att du skulle vara med i programmet?

– Mina kompisar blev i extas då dom alltid sett mig som en typisk "paradise-tjej" och tjatat på mig att jag söka till programmet. Mamma och pappa tog "föräldrarollen" och blev väl inte överlyckliga. Däremot så vet de att jag alltid kör mitt eget race och gör vad jag känner för, så dom är vana med alla mina sjuka grejer jag hittar på. De hade inte allt för mycket att säga till om denna gången heller. Mina systrar tyckte det samma, men min familj kommer alltid stötta mina val oavsett vad.

Mest läst

Vad är det sjukaste som hänt dig efter att programmet börjat?

– Det sjukaste hitills är nog att en bekant från min hemstad skrev och frågade om jag ville ha snapsex med han och hans flickvän. Haha! Varför skulle jag vilja det helt plötsligt bara för jag varit med i Paradise Hotel?! Men som sagt detta är bara början och det kommer nog komma värre saker.

Kan du säga något som händer dagligen som vi inte får se i programmet?

– Våra krig om cigaretter. I brist på annat så rökte alla rökare väldigt mycket och vi fick inte direkt en obegränsad mängd av cigaretter. Utan alla var tvungna att dela på paketen, men så ville alla, så klart, ha sina egna paket. Då började kriget om cigaretterna, där vi alla började gömma paket för att få ha våra egna, vilket slutade med att ingen hade cigaretter. Man hade helt enkelt glömt bort vart man gömt alla cigaretterna. Det var ett roligt litet krig där inne som ni tittare inte fick se.

Om du skulle kunna göra om hela programmet, vad skulle du göra annorlunda?

– Jag skulle inte göra så mycket annorlunda faktiskt, jag är nöjd med min insats. Om jag måste säga en sak, så skulle jag vilja ta för mig mer. Stå upp för mina åsikter och vara mig själv mer. Jag kände att jag tappade bort mig själv där inne, blev lite av ett mesigare jag.

Läs också: Anisa Sojka: "Det krävs en hunger för att lyckas"

Vad drömmer du om att göra i framtiden?

– Min dröm är att kunna hjälpa andra människor. Helst av allt skulle jag vilja plugga till socionom och sedan hjälpa barn och ungdomar som haft en svår och tuff uppväxt genom att öppna upp ett hem av något slag. Jag vill rikta in mig på den yngre generationerna då den tiden som barn kanske är den mest viktiga tiden i livet. Jag tänker att det är då man utvecklas mest som människa och därför är det viktigt att få en så bra start i livet som möjligt. Sedan vill jag väldigt gärna bo i USA - kanske ska jag förverkliga alla mina drömmar där? Ja, vi får se vart drömmarna tar mig!

Advertisement - Continue Reading Below

Hur kommer du att använda din "fame"?

– Jag kommer göra något bra utav detta och utnyttja min "fame" på bästa sätt. Min dröm har aldrig varit att bli känd, utan jag har alltid haft andra drömmar och det är klart att lite "fame" från Paradise Hotel kanske har pushat mig ett steg närmare till att förverkliga mina andra drömmar.

Är du singel?

– Ja, jag är singel och jag tror det är ganska bra för mig att vara det just nu med tanke på hur mitt liv och min framtid ser ut just nu. Men dyker den rätta upp så säger hjärtat till och då får hjärnan säga vad den vill.

Idag kommer jag och @bellastberg till Karlstad 💃🏽💋

A photo posted by Matilda Lindegren ♕ (@mlindegren) on

Mest läst

Vad söker du efter hos en kille/tjej?

– Lojalitet, humor och han ska vilja upptäcka världen på samma sätt som jag, vara äventyrlig. Jag älskar att resa och skulle gärna vilja ha en pojkvän att resa jorden runt med.

Finns det något som är en riktig deal breaker?

– Dålig kvinnosyn, det är en riktig dealbreaker.

Om man ska approacha dig och få en dejt, vad ska man göra då?

– Han ska charma mig på något rolig och lite speciellt sätt. Kemin måste klicka.

Läs också: Michaela Forni – "Strunta i vad alla andra tycker och skapa ett liv du själv trivs med"

Bästa stället för en dejt?

– Utomlands helt klart, annars nära vatten. Stämningen blir helt annorlunda då.

Bästa aktiviteten på en dejt?

– Oj, jag har faktiskt bara varit på en "riktig" date och det var i Thailand och då bjöd han ut mig på middag, supermysigt! Men annars skulle det typ vara att åka på nåt äventyr av något slag, kanske paintball eller något liknande. Den värsta aktiviteten skulle vara någon sportaktivitet. Jag har verkligen inget sinne för sport och då skulle killen känna sig så "duktig" och hjälpa mig som en liten flicka i underläge - och det gillar jag inte.

Det värsta som någonsin hänt dig på en dejt?

– Min dejt satt och tjatade på mig under hela middagen att jag skulle betala för båda, och blev extremt sur när jag istället föreslog att vi skulle betala var för sig. Den kvällen slutade med att vi började bråka så mycket att jag kastade ut honom mitt i natten och slängde igen dörren i hans ansikte. Det värsta för honom att bli utkastad mitt i natten var att han bodde i Skåne och befann sig just då i Köping.. Haha!

Ditt guilty pleasure?

– Jag älskar att sova, har jag möjlighet så kan jag sova en hel dag.

Läs också: Josefin Dahlberg - "Jag mår så galet bra idag jämfört med när jag drack"

Och sist men inte minst, berätta något oklart om dig själv.

– Jag tycker det är skitkul att hålla på att pilla med smågrejer, allt från att plocka ögonbryn till att klämma porer. Haha!

Matilda verkar helt klart vara en tjej med fötterna på jorden, ha ett driv och en stark humoristisk sida. Cosmopolitan önskar henne all lycka till i tävligen! Vill du vill läsa mer om Matilda, så kan du läsa hennes blogg här eller följa henne på Instagram här.

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?

Aktuellt
Dela
6 enkla inredningsidéer för att få det höstfint hemma
Så enkelt är det att få det mysigt till hösten!
Aktuellt
Dela
Få ditt billiga vin smaka dyrt med det här enkla tricket
Och det tar bara 30 sekunder.
Aktuellt
Dela
Norska succéserien SKAM kommer äntligen till Sverige
Serien som har fått barn, tonåringar och vuxna att drömma på norska.
Aktuellt
Dela
Årets julklapp stickar du själv — på 3 minuter!
Med detta tempot blir du klar med alla årets julklappar innan december!
Aktuellt
Dela
Här är jobben där kvinnor tjänar mer än män
och de yrken som måste gå längst för att nå jämställda löner.
Aktuellt
Dela
Det här ska du ALDRIG äta eller dricka på en roadtrip
Vill du ha en så smidig resa som möjligt, då ska du undvika dessa!
Aktuellt
Dela
Vad din drinkbeställning säger om dig
Så om din dejt beställer en G&T, springer du åt andra hållet då?
Aktuellt
Dela
Anisa Sojka: "Det krävs en hunger för att lyckas"
Cosmopolitan pratar med Londonbaserade modebloggaren Anisa Sojka om livet med heltidsjobb, blogg och vänner.
Aktuellt
Dela
Hur ingenting blir som man tror - men ibland bättre
Läs Susannes personliga berättelse om att få hela livet vänt upp och ned, gång på gång, och vart det kan ta dig
vilken sida av sängen
Aktuellt
Dela
Vilken sida av sängen du sover på kan ha mer betydelse än du tror...
Det här förklarar SÅ mycket!