Hej Jonas! Först måste vi ju bara gratulera dig för otroligt roliga sketcher på Instagram! Du är ju galen. Hur kommer du på allting egentligen?

– Tack så mycket! Det är en bra fråga. Jag gillar att göra sketcher där folk känner igen sig, så idéerna kommer oftast ifrån vanliga situationer i vardagen. Jag gjorde till exempel en sketch gällande "känslan när man hittar pengar i ett par gamla byxor". De flesta kan ju relatera till den känslan, men det är inget man tänker på förrän man ser själva sketchen!  

Advertisement - Continue Reading Below

När man hittar pengar i ett par gamla byxor #lycka #livet

A video posted by JONAS FAGERSTRÖM (@jonasfagerstrom) on

Most Popular

Förstår. Den var hur kul som helst! Har du några komiker som du inspireras av eller har du någon komiker som du gillar?

– Jag skulle inte säga att jag inspireras av någon speciell komiker, men däremot har jag en person som jag inte kan sluta skratta åt. Det är stand-up komikern Dane Cook. Den inlevelsen som han har när han står på scen gör att det hela blir löjligt roligt! Den svenska komikern Fredrik Hallgren, som man bland annat kan se i tv-serien "112 Aina" är också en favorit! 

Alright! Du, vissa av dina sketcher har fått mycket uppmärksamhet. Eller, ganska mycket! Särskilt dina sketcher om "stekare". Varför gör du just den rollen så bra tror du?

– Just "stekar-karaktären" är så rolig att gå in i och det är något som jag har gjort ett bra tag nu. Jag tror att jag gör den bra för att jag gjort den så pass länge. Övning ger färdighet som man brukar säga!

FREDAG!! #brunch

A photo posted by JONAS FAGERSTRÖM (@jonasfagerstrom) on

OK. Men du Jonas, hur mycket "stekare" skulle du själv säga att du är på en skala 1-10? 

– Haha det är absolut ett då, det är enbart en roll jag går in i, haha!

Haha! Nu har du nästan 50.000 följare på Instagram, när började du förstå att folk gillade det du gör? 

– Jag började lägga ut mina klipp på Facebook först och fick mellan 500.000 till en miljon visningar på de flesta jag la ut och började då länka till mitt Instagramkonto. Efter det så strömmade det in folk som ville följa mig även där, och numera är jag mycket mer aktiv på Instagram än vad jag är på Facebook

Trevlig Lillsöndag! På semester så är det helg varje dag ☀️

A photo posted by JONAS FAGERSTRÖM (@jonasfagerstrom) on

Kul! Nu har det ju till och med gått så långt att det skapats en grupp på Facebook där de uppmanar tv-branschen att du ska få synas i tv-rutan med dina sketcher. Hur känns det? Skulle det varit något som du velat? 

– Det känns extremt roligt! Absolut skulle jag vilja arbeta framför kameran, det vore en dröm. Jag har fått förfrågningar om att delta i olika dokusåpor men det är ingenting som jag är sugen på. Jag vill jobba med ett manus i handen! 

Bra där! Vad för framtidsplaner har du nu Jonas? Och känner du för att utveckla dina sketcher ytterligare? För talang, det har du ju.

– Jag kommer fortsätta att lägga upp sketcher som jag tycker är roliga så får vi se vad som händer i framtiden...

Spännande! Innan vi rundar av här, vilka är dina favoritsketcher och varför? Det måste vara svårt att välja?

– Personligen gillar jag mitt senaste klipp, "känslan när man vinner på triss" mest. Ska jag vara helt ärlig så skrattade jag ganska så rejält åt den själv när jag var färdig med den, haha! 

Känslan när man vinner på triss!

A video posted by JONAS FAGERSTRÖM (@jonasfagerstrom) on

Haha, härligt. Till sist Jonas. Du gör även imitationer av tjejer. Är du singel och hur ska den perfekt drömtjejen vara? 

– Ja, jag är singel men jag träffar en underbar tjej så jag är inte direkt sökande… haha! Min drömtjej ska vara omtänksam, rolig och hon ska kunna bjuda på sig själv! Sedan får hon gärna ha fina kurvor, vackra ögon och ett fint leende också.

Då vet ni det ladies! Och vill ni kolla in Jonas otroligt roliga sketcher så tycker vi på Cosmo att ni ska klicka er in på killens Instagram: @Jonasfagerstrom – Vi lovar att ni inte kommer få en tråkig stund! 

…Och psssst! Dessutom ser killen väldigt bra ut, så vi garanterar att ni får ögongodis på köpet! Bra va? ;)

Vad tycker du?