Ja igår var det äntligen dags för TV4:s årliga screening på Hotell Rival i Stockholm där programledaren David Hellenius gick igenom höstens tv-program för 2015. Med sig på scenen hade han en mängd kända ansikten som berättade om sina olika roller. Och OJ vilken tv-höst vi har framför oss ladies, (kanske inte så konstigt med tanke på att kanalen fyller hela tjugofem år i år). 

Advertisement - Continue Reading Below

För att inte nämna den amerikanska upplagan av "The Bachelor" som nu har gjorts till en svensk version där ungkarlen Pär Nilsson ska hitta sin blivande fru bland tjugofyra förväntansfulla kvinnor. Detta kommer ni kunna se på Sjuan med start den 6:e oktober. Så här sa Pär själv igår om sin medverkan:

– Första tanken på att vara med var ganska skrämmande. Och det var tuffare än vad man trodde att vara med i programmet!

Most Popular

Oh-oh. Den som ger sig in i leken får leken tåla, spännande!

Men det är inte bara Bachelor som vi kommer kunna ta del av. Nej, vi kommer även att få se den femte säsongen av Solsidan, som blivit svenskarnas favoritprogram! Och vad vi på Cosmo kan intyga från gårdagen är att säsongen kommer bjuda på massor av skratt. För att inte tala om skådespelerskan Josephine Bournebusch's karaktär "Mickan", som kommer att starta upp en skönhetssalong! Och namnet på den är lika självklar som Mickan själv. Salongen kommer nämligen att heta "Top Notch". Inga konstigheter där inte! 

Felix Herngren som spelar Alex i serien berättar även att Mickan kommer att ta ut cirka tio spatimmar SJÄLV under programmet. Inte dåligt;) Så här sa Felix om säsongsstarten den 18:e oktober:

– Det är verkligen sjukt roligt att spela in just Solsidan. Vi kan förvänta oss det vanliga fast med lite nytt, haha. 

Alright, det där låter ju helt perfekt ladies! Mickan lär ju ta hem priset det här året med den där skönhetssalongen..! KUL. 

Vi skulle kunna dra upp ännu fler roliga program värda att se i höst, men vi väljer att avsluta med det som vi VERKLIGEN tror kommer bli en av de absoluta höjdpunkterna det här året. Vilket? Jo, Boy Machine. Där snackar vi underhållning! Vi kommer att få se kända ansikten som härliga Peter Magnusson, Henrik Dorsin, Jonas Karlsson, David Winberg, Adam Pålsson och Björn Gustafsson för att nämna några. 

Komediserien kommer kort och kort att kretsa kring ett pojkband som vill göra en storslagen comeback femton år senare. Killarna väljer därmed att medverka i Melodifestivalen, vilket blir till en resa som heter duga! Oj, oj, oj! Så om det är något program som ni absolut inte får missa i höst så är det just Boy Machine, som ni kan se från och med 16:e oktober. Kom ihåg var ni läste det;)

Sådär, då har ni lite bättre koll på tv-tablån för den här säsongen! Vi lovar er en fullspäckad, galen och rolig höst framför tv:n. That's for sure! BRING IT ON.

Vad tycker du?