Cosmo TIPSAR: Det här ska du se på tv i höst!

Nu när hösten är på ingång så vet vi att vi svenskar gärna bänkar oss framför ett bra tv-program, eller två. Och den här hösten är inget undantag. Cosmo hängde med på årets TV4-screening på Hotell Rival igår, där vi fick ta del av tv-programmen inför hösten 2015. Och vi säger bara en sak; Det blir succé. Här tipsar vi om vad du inte får missa i tv-rutan...

Mest läst

Ja igår var det äntligen dags för TV4:s årliga screening på Hotell Rival i Stockholm där programledaren David Hellenius gick igenom höstens tv-program för 2015. Med sig på scenen hade han en mängd kända ansikten som berättade om sina olika roller. Och OJ vilken tv-höst vi har framför oss ladies, (kanske inte så konstigt med tanke på att kanalen fyller hela tjugofem år i år). 

Advertisement - Continue Reading Below

För att inte nämna den amerikanska upplagan av "The Bachelor" som nu har gjorts till en svensk version där ungkarlen Pär Nilsson ska hitta sin blivande fru bland tjugofyra förväntansfulla kvinnor. Detta kommer ni kunna se på Sjuan med start den 6:e oktober. Så här sa Pär själv igår om sin medverkan:

– Första tanken på att vara med var ganska skrämmande. Och det var tuffare än vad man trodde att vara med i programmet!

Mest läst

Oh-oh. Den som ger sig in i leken får leken tåla, spännande!

Men det är inte bara Bachelor som vi kommer kunna ta del av. Nej, vi kommer även att få se den femte säsongen av Solsidan, som blivit svenskarnas favoritprogram! Och vad vi på Cosmo kan intyga från gårdagen är att säsongen kommer bjuda på massor av skratt. För att inte tala om skådespelerskan Josephine Bournebusch's karaktär "Mickan", som kommer att starta upp en skönhetssalong! Och namnet på den är lika självklar som Mickan själv. Salongen kommer nämligen att heta "Top Notch". Inga konstigheter där inte! 

Felix Herngren som spelar Alex i serien berättar även att Mickan kommer att ta ut cirka tio spatimmar SJÄLV under programmet. Inte dåligt;) Så här sa Felix om säsongsstarten den 18:e oktober:

– Det är verkligen sjukt roligt att spela in just Solsidan. Vi kan förvänta oss det vanliga fast med lite nytt, haha. 

Alright, det där låter ju helt perfekt ladies! Mickan lär ju ta hem priset det här året med den där skönhetssalongen..! KUL. 

Vi skulle kunna dra upp ännu fler roliga program värda att se i höst, men vi väljer att avsluta med det som vi VERKLIGEN tror kommer bli en av de absoluta höjdpunkterna det här året. Vilket? Jo, Boy Machine. Där snackar vi underhållning! Vi kommer att få se kända ansikten som härliga Peter Magnusson, Henrik Dorsin, Jonas Karlsson, David Winberg, Adam Pålsson och Björn Gustafsson för att nämna några. 

Komediserien kommer kort och kort att kretsa kring ett pojkband som vill göra en storslagen comeback femton år senare. Killarna väljer därmed att medverka i Melodifestivalen, vilket blir till en resa som heter duga! Oj, oj, oj! Så om det är något program som ni absolut inte får missa i höst så är det just Boy Machine, som ni kan se från och med 16:e oktober. Kom ihåg var ni läste det;)

Sådär, då har ni lite bättre koll på tv-tablån för den här säsongen! Vi lovar er en fullspäckad, galen och rolig höst framför tv:n. That's for sure! BRING IT ON.

Vad tycker du?

Aktuellt
Dela
Matilda Lindegren: "Jag ångrar hellre det jag gjorde än det jag aldrig gjort"
Cosmopolitan pratar med årets Paradise Hotel deltagare om saker tittare inte får se i tv-rutan, ambitioner, kärlek och guilty pleasures.
Aktuellt
Dela
Det här ska du ALDRIG äta eller dricka på en roadtrip
Vill du ha en så smidig resa som möjligt, då ska du undvika dessa!
Aktuellt
Dela
Vad din drinkbeställning säger om dig
Så om din dejt beställer en G&T, springer du åt andra hållet då?
Aktuellt
Dela
Anisa Sojka: "Det krävs en hunger för att lyckas"
Cosmopolitan pratar med Londonbaserade modebloggaren Anisa Sojka om livet med heltidsjobb, blogg och vänner.
Aktuellt
Dela
Hur ingenting blir som man tror - men ibland bättre
Läs Susannes personliga berättelse om att få hela livet vänt upp och ned, gång på gång, och vart det kan ta dig
vilken sida av sängen
Aktuellt
Dela
Vilken sida av sängen du sover på kan ha mer betydelse än du tror...
Det här förklarar SÅ mycket!
​Läskiga och roliga snacks till halloween
Aktuellt
Dela
Läskiga och roliga snacks till halloween
Våra favoriter för att pimpa halloweenpartyt
Aktuellt
Dela
Vad stjärnorna på Netflix FAKTISKT betyder
Så mycket smartare än vi anat!
Aktuellt
Dela
I denna del av Sverige söker flest svenskar på porr
Och den här tiden på dygnet porrsurfar flest svenskar.
Aktuellt
Dela
DIY: Gör din egen storstickade filt - Instagrams senaste supertrend
Allt du behöver är jättegarn, dina händer och fyra timmar!