Den 13 november är det dags för dramakomedin "En underbar jävla jul" att ta plats på bioduken runt om i Sverige. I rollerna ser vi bland annat Robert Gustafsson, Maria Lundqvist, Helena Bergström och Anastasios Soulis

Filmen som påminner om "Tomten är far till alla barnen" (fast i en mycket mer modernare tappning), kretsar kort och gott kring ett homosexuellt par som hållit hemligt att de väntar barn tillsammans. Bomben har de tänkt droppa på självaste Julafton, vilket de anser är toleransernas högtid. Hmm… Ja det kan ju verkligen diskuteras i den här filmen, med de här familjerna. Hur det går, det får ni helt enkelt se själva! 

Omslaget för filmen som snart går upp på bioduken.
Advertisement - Continue Reading Below

Vi på Cosmo fick en förhandsvisning av filmen i veckan - en film som vi till en början var ganska skeptiska till då vi inte direkt förväntade oss att filmen skulle kunna passa alla åldrar. Och våra Cosmoläsare såklart. Men oj vad fel vi hade!

Filmen, som utspelar sig kring juletider, är genialisk. Den tar också upp ämnen som aldrig varit mer aktuella i samhället än vad de just nu är. Men framförallt så bjuds det på skratt, allvar och mysighetsfaktor! Och ja, lite väl mycket kaos också - men tack och lov för det! Det är nämligen själva kaoset som gör filmen så bra. Yep, det är sant!

Most Popular

Dessutom ska Maria Lundqvist och Robert Gustafsson ha en stor eloge för sina rollprestationer. Ja, även de andra skådespelarna! Nästa vecka kommer en intervju med Anastasios Soulis upp här på Cosmo, som spelar "Simon" i filmen, vilket han gör riktigt bra!

Så missa nu inte detta, och missa heller inte JULENS ABSOLUT ROLIGASTE (OCH KONSTIGASTE?!) FILM. Gå och se "En underbar jävla jul" helt enkelt. Vi lovar, ni kommer både skratta och gråta - samtidigt. Var så säkra 😂 😜

Se trailern till filmen här:

Vad tycker du?