Fördubbla din produktivitet och inkomst med denna morgonrutin

Prova morgonrutinen som redan har förändrat hundratusentals människors liv

Mest läst

Ingen förtjänar medelmåttighet. Varför nöjer sig 95% av världens befolkning med att leva ett liv som är "okej" när man har möjligheten att få allt man någonsin kan önska? Vi människor klagar på saker om inte är bra i våra liv utan att ta saker i egna händer och göra en förändring. Varför? Jo, för att vi är för bekväma och lata för att göra det förändringarna som krävs för att vi ska få det liv vi vill ha.

Advertisement - Continue Reading Below

Jag fick boken Hal Elrods bok "Miracle Morning" av min chef att läsa blev jag fast direkt. Boken är en självhjälpsbok som handlar om hur du med hjälp av en morgonrutin kan från medelmåttighet till att ha en 10 i alla kategorier av ditt liv. Ja, jag är en sucker för självhjälpsböcker men jag ÄLSKAR att ta del av andra människors insikter om tips och idéer för att förbättra kvalitén på mitt eget liv. Så ett tips från mig: Läs mer, och skit i att sträckkolla på Netflix. Jag läser minst två böcker i veckan och är beroende av att lära mig nya saker. Jag tror att det är en nyckel till att nå framgång. Att aldrig känna sig nöjd utan att alltid sträva efter personlig utveckling.

Mest läst

Så vad är då Miracle Morning och hur ska det förändra ditt liv?

Miracle Morning handlar om att gå upp en timme tidigare än du brukar för att kickstarta dagen med en magisk morgonrutin som gör att resten av din dag fortsätter på samma spår.

Här är rutinen i korthet – men jag tipsar alla att läsa Miracle Morning för att få hela bilden.

  • Sätt väckarklockan på 6 (går att justera efter ditt schema).
  • Snoozea inte – "if you snooze, you loose". Gå upp direkt när väckarklockan ringer och sätt på dig träningskläder.
  • Meditation – Börja att i tysthet meditera minst 5 minuter. Försök stänga av alla dina tankar och fokusera endast på att var i nuet och andningen.
  • Affilationer– Skriv ned vad du vill uppnå i livet om du fick allt du kan önska dig. Läs och upprepa dina affilationer för dig själv i minst 5 minuter. Att nöta in detta är ett sätt att djupt plantera ett frö i hjärnan som kommer att hjälpa dig att nå dit.
  • Visualisera – Se dig själv få allting du önskar. Hur känns det? Hur ska du nå dit? Ta 5 minuter till att bygga upp ditt drömliv i huvudet och tänk på vad som krävs för att nå dit.
  • Skriv – Ägna minst 5 minuter till att skriva. Det kan vara en dagbok, dagens mål eller en bok. Att skriva aktiverar dina tankar och kreativiteten för resten av dagen.
  • Läs – Hur töntigt du än tycker att det är med självhjälpsböcker så ska du läsa ur en självhjälpsbok varje morgon. Hal rekommenderar att läsa 10 sidor varje dag, det blir 3650 sidor om året och alltså 18 böcker. Förstår du hur mycket du kommer att utvecklas?
  • Träna – Gör någon form av fysisk aktivitet varje morgon i minst 20 minuter. Det kan vara löpning, en promenad, yoga eller situps. Det viktigaste är att du aktiverar kroppen och rör på dig.

Innan jag läste boken var jag inte så övertygad om konceptet och allt kändes väldigt amerikanskt och översäljande. Men efter att ha läst boken tror jag verkligen att det kommer att hjälpa mig att bli produktivare och må bättre. Jag provade min första Miracle Morning idag och min kropp är fylld av positiv energi. Jag tror dock att det svåraste blir att vara strikt och hålla denna rutin. Jag har i alla fall antagit Hals "30 dagar av Miracle Morning"-utmaning och kommer att göra detta i 30 dagar, dokumentera det och skriva en artikel om resultaten. Vilka är med mig? Använd hashtaggen #cosmoMM. Nu kör vi!

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?

Hälsa
Dela
Du ANAR INTE vad som händer om du slutar att duscha i två dagar
Vi trodde inte att så mycket kunde hända på BARA två dagar...
Cosmopolitans PT Jonathan Fagerlund
Hälsa
Dela
Träna med Jonathan Fagerlund: Bringing sexy back
Cosmopolitans personliga tränare hjälper dig att verkligen bring sexy back - idag tränar vi rygg och överkropp!
Hälsa
Dela
Andrea (31) tog bort brösten för att förhindra ärftlig bröstcancer
— Det gav en känsla av kontroll, säger Andrea, som bär den ärftliga genen för bröstcancer.
Hälsa
Dela
Fitnessbloggaren visar hur lågkaloridieter kan förstöra ens fitness-mål
Madalin berättar:"Slösa inte tid på att äta sallad när du kan äta sötpotatis och bananpankakor"
Birth control
Hälsa
Dela
Stor studie avslöjar ny risk med preventivmedel
Den nya seriösa risken med att använda hormonella preventivmedel
Hälsa
Dela
"Jag trodde att mitt liv var över"
Lisa fick MS när hon var 16
Cosmopolitans PT Jonathan Fagerlund
Hälsa
Dela
Träna benen med vår heta PT
Jonathan Fagerlund hjälper dig att träna benen på rätt sätt
Hälsa
Dela
Formen på din vagina kan påverka din förmåga för att få orgasm
Det behöver inte vara ditt eller din partners fel
Hälsa
Dela
Nyttiga kolhydrater som gör att du inte går upp i vikt
Forskning: mätt längre, mår bättre och inget sötsug.
Hälsa
Dela
Avstå alkohol en månad? Här är de häpnadsväckande resultaten!
Cosmopolitans redaktör Alina tar en vit månad och här är resultaten som kommer få dig att aldrig vilja dricka en droppe till!