Möt Jonathan, privat PT och kostrådgivare: Medan han arbetade som personlig tränare på ett av Sveriges mest exklusiva och kändistäta gym - Grand Hôtel Nordic SPA & Fitness - blev han headhuntad till ett av de få arbeten som kunde överträffa det: Att arbeta som privat PT. I Jonathans fall står PT alltså inte bara för personlig tränare, utan privat tränare, och i dag reser han världen över medan han ansvarar för kost och träning åt sin kund. Inom de närmsta veckorna kommer han att dela med sig av exklusiva träningstips och program till Cosmopolitan:

Advertisement - Continue Reading Below

"Jag har ett stort gäng övningar på ingång till dig. Du behöver inga redskap och förhoppningen är att du ska springa till spegeln direkt efter passen, för att se om resultaten syns lika mycket som dom känns!"– Jonathan

Most Popular

Missa inte det första träningspasset med Jonathan, som publiceras imorgon, och get ready for some ass action! Tills dess, här är två tips från Jonathan:

Bästa energiboosten före och efter träningen? Skippa sockret! Har du inte hunnit äta ordentlig mat innan träningen - kör på en smoothie med både kolhydrater och protein i. Vill du återhämta dig maximalt efteråt röstar jag för att få i dig någonting proteinrikt, vare sig det är ägg, kvarg eller proteinpulver. Ju mer fett det är i produkten, desto längre tid tar det för proteinet att tas upp!

Om du kunde ge ETT träningstips, vad skulle det vara? Tvinga inte på dig träning som du tycker är tråkig, av tusen olika träningsformer finns det garanterat en du gillar.

ᴮᴬᶜᴷ ᴬᵀ ᴵᵀ 💪🏽💦 • #hammarbybacken #workout

A photo posted by Jonathan Fagerlund (@whataboutjonny) on

Fun fact: Innan Jonathan kom in på sin karriär som personlig tränare och kostrådgivare, sjöng han en hel del. Ett tag var han med i ett irländskt pojkband, och kanske känner du igen honom från Melodifestivalen?

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?