Så här visar olika stjärntecken sin ilska

Om du någonsin undrat hur du ska handskas med någon som är arg, kanske du kan vända dig till stjärnorna för lite råd...

Mest läst

Ibland blir vi arga, men låter all ilska sakta bubbla inom oss. Och ibland blir vi så arga att vi knappt själva kan kontrollera det, så arga att vi knappt vet varför - och garanterat så arga att ANDRA inte förstår vad som händer. Om du någonsin önskat att du viste hur du skulle handskas med någons ilska, kan det vara en idé att vända sig till sjtärnorna för råd. Alla stjärntecken uttrycker nämligen sina känslor på olika sätt, och ibland kanske man inte ska ta det så personligt.

Advertisement - Continue Reading Below

Stenbocken

Stenbocken har svårt att uttrycka sig och är därför bra på att hålla sina känslor inom sig. De håller det hellre för sig själva än att tappa humöret bland folk. De har dock höga förväntningar på sin omgivning, och blir de väl riktigt arga, ska du se upp, för antagligen har de samlat på sig ilska och stress under flera månader. Som tur är, är de också bra på att släppa saker (annars skulle det här nog vara receptet för en tickande bomb!).

Mest läst
angry mad hermione pissed evil eye

Vattumannen

Vattumannens motto är "ignorera, ignorera, ignorera", och de ignorerar hellre dem som de bråkar med än att möta dem. Efter att ha ignorerat ett tag (typ promenerat runt hela stan, och lugnat ner sig) älskar de dock att försöka lösa saker och återställa lugnet - de älskar en bra debatt, men står inte ut med bråk. De löser helst en konflikt med klass och stil.

Fiskarna

Fiskarna föredrar att unvika all typ av konfrontation och under stress blir de lätt självdestruktiva. Deras känslor går djupt och ilska kommer främst ut i form av tårar, men låt inte detta lura dig - fiskarna är inte de som backar från en bra hämnd. Om du betyder mycket för dem, kommer de antagligen att ta steget (när de väl gråtit ut) och försöka prata ut era problem.

Läs också: Stjärnorna avslöjar vilket stjärntecken du ska dejta

Väduren

En vädur undviker helst att starta bråk, men blir samtidigt lätt arga och kan vara svåra att lugna ner - vet du inte hur du ska handskas med dem är det lätt att du bränner dig. De är mycket passionerade, och tycker inte om när någonting står i deras väg - något som verkligen kan locka fram deras mörka sida. Dock är väduren mycket förlåtande, och kommer snabbt över saker - så låt dem lugna ner sig, så kommer de snart att vilja prata ut. De förlåter och glömmer - faktum är att det inte är omöjligt att de till och med glömmer bort varför de var arga från första början.

angry anchorman amateurs what is this amateur hour will ferrell

Oxen

Det krävs mycket för att göra en oxe arg, men när du väl råkat göra det - spring! En väl förargad oxe kan nämligen vara blind av ilska, och det under en lång period. För att lösa ett bråk med en oxe, kan det vara en bra idé att ha mycket tid till hands, för de tycker inte om att erkänna att någon sårat dem och är mycket envisa. Bra att veta: Det som gör en oxe som mest arg är om någon är olojal eller orättvis mot dem, och det kan vara mycket svårt att återfå deras tillit.

Tvillingarna

Undvik att förarga en tvilling om du inte vill bli utsatt för en höjd röst och hårda ord. Försöker du att argumentera med en upprörd tvilling, sätter den sig direkt i försvarsposition. Det kan vara mycket svårt att förstå en tvilling, då de ändrar sig snabbt och kan säga en sak medan de göra en annan, så se upp för oväntade utbrott! För att hålla dig på rätt sida med en tvilling - undvik att tala om för dem vad de ska göra.

Läs också: Vad din födelsedag säger om hur du har sex

Kräftan

Kräftan är snäll och medmänsklig, och hennes sätt att uttrycka ilska är mycket passivt, men kan vara hårt. Är de arga kommer du inte att få höra det, utan snarare upptäcka det i sättet de ignorerar dig eller ger dig den kalla handen. Ouch. Det bästa sättet att lösa ett bråk med en kräfta, är att öppet visa att du vill diskutera och lösa problemet. Du måste antagligen ta första steget om du vill lösa den här konflikten. Se till att visa dem att du bryr dig om er vänskap.

Lejonet

Det eldiga lejonet visar ilska genom snabba offensiva attacker och anklagelser, inte omöjligt med tillhörande hårda ord. Deras temperament kan liknas med det hos ett barn. Det kan hända att de kastar saker, slänger sig på golvet eller på annat sätt skapar en scen. Men ta inte de hårda orden för personligt - det är lejonets sätt att få ut ilskan. Och även om ett lejon är argt på dig, så är hon oftast villig att komma över det så snabbt som möjligt - efter att hon fått ur sig sin boll av ilska. Lejonet tenderar inte att vara långsint.

HULU angry anger the mindy project ellie kemper

Jungfrun

Precis som oxen krävs det en hel del för att göra en jungfru arg - hon är definitivt det mest tålmodiga tecknet. Det tar lång tid att förarga henne, och när det väl händer stänger hon helst ute konflikten och handskas med den på egen hand, utan konfrontationer. Om du hamnat i bråk med en jungfru är därför den bästa taktiken att backa undan, tills de fått sin tid att återhämta sig. Men se upp - sårar du jungrfrun för hårt, kan det krävas mycket för att få hennes förlåtelse. Och även om hon förlåter, så glömmer hon inte.

Läs också: Vilket typ av bröllop du kommer att ha baserat på ditt stjärntecken

Vågen

I sann våg-anda är vågen den som försöker förhandla fred när en konflikt bryter ut. Helst undviker vågen alla typer av konfrotation, då ilska inte är någonting som passar in i hennes #lifegoals. Vågen tror på rättvisa och är snabb att ge dig en andra chans. Hon säger helst vad hon tänker just precis nu, och drar sig sedan snabbt undan innan någonting mer hinner sägas. Det kan vara svårt att veta när man gjort en våg arg, då hon inte uttrycker det särskilt tydligt. Men om du inte hört från henne på ett tag, kan det vara en bra idé att ta det första steget.

Skorpionen

Skorpioner är väldigt uttrycksfulla och du kommer direkt att märka om en skorpion är arg på dig, även om hon kommer att försöka hålla sig lugn bland folk. I de lugnaste vatten... du kan mycket troligt vänta dig en storm senare, när ni är själva. Då kommer hon att gå rakt på sak, inget lull-lull här inte, så var redo. Skorpionen älskar även att hämnas, så undvik att hamna på hennes svarta lista. Ge henne tid att lugna ner sig och pusha henne inte, då detta bara kommer att göra henne ännu argare.

angry buffy the vampire slayer mad annoyed hate

Skytten

När en skytte är arg kan du vara ganska lugn. De brukar nämligen vara mycket toleranta. Skulle du å andra sidan råka uppröra en skytte, kan du förvänta dig att de komme ratt vara mycket sarkastiska i sitt sätt att förhålla sig till dig. Skytten tolererar inte svek och olojalitet, och om du förargar dem kommer du antagligen att få höra det låååångt efteråt. Något att se upp med hos skytten: Hon tenderar att starta gräl om hon har tråkigt.

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?