Oj, det var väl ändå lite oväntat? Vår svenska stjärna (och snart programledare för Eurovision), Måns Zelmerlöw avslöjade igår att han startat blogg. BLOGG?! DU MÅNS?! Ja, det var väl våra första tankar, men sedan trillade poletten ner. Måns har nämligen startat en blogg för att kunna motivera sig själv att köra en svensk klassiker. För ja, än så länge verkar han faktiskt hålla vad han lovade svenska folket när han tog hem segern i Eurovision förra året… 

Advertisement - Continue Reading Below

"I en intervju under Melodifestivalen 2015 fick jag frågan vad jag skulle göra om jag vann. Jag kunde svarat "fira", "bjuda hela produktionen på champagne" eller "köpa en ny teve".Jag svarade att göra klassikern".

Såhär skrev han nämligen igår på sin blogg, och såhär skrev han själv om sitt bloggande (och att komma i form inför Vasaloppet den 6:e mars):

"Klassikerbloggen är uppe! Absolut ingenting för er som hatar träning, kost och motivation. 😊Skriver den mest för egen del, så att jag tvingar mig själv att komma ut i spåret. Om 27 potentiella träningsdagar står jag på startlinjen i Sälen. Bloggen handlar om resan dit. Förutsättningarna är katastrofala - jag har åkt totalt 5km i mitt liv och formen är sämre än någonsin. Men det ska gå!".

Most Popular

Vad tror ni? Kommer han klara det? Well, det återstår att se… 

Sugna på att spana in hans nya blogg ladies? Då gör ni det på:

www.mansklassiker.blogspot.se

Vad tycker du?