Zlatan Ibrahimovic. Idag vet ALLA vem han är, men resan till framgången var tuff. Riktigt tuff. Och det finns bevis, i form av en ny film om fotbollsstjärnan som nästa vecka går upp på biograferna runtom i Sverige. I måndags var det nämligen dags för galapremiären av "Den unge Zlatan" i Stockholm. Cosmo var på plats och fick se en förhandsvisning av den omtalade filmen! En film som kretsar kring Zlatan's liv:

Advertisement - Continue Reading Below

"Den unge Zlatan" är berättelsen om Zlatan Ibrahimovic innan han blev "Ibra" med en hel värld. En kaxig supertalang från Rosengård: lika karismatisk som briljant men med en vrede inom sig, ständigt på gränsen att explodera ute på planen. Det är också historien om en ung pojke under konstant press från sin omgivning, som helt ensam lämnade Sverige för slå sig in i fotbollens finrum. En stenhård kamp både på och utanför planen.  SF.se

Most Popular

Vi på Cosmo kan inte mer än att säga att den helt klart är sevärd, (du behöver inte vara fotbollsfantast för att förstå filmen), och rysningar, tårar och skratt utlovas! Vi får se alltifrån en kille som pratar kärlek, till hur illa han behandlats av media och andra sportkollegor genom de unga åren. Det är svårt att inte bli tagen av hans liv, hans story och resan dit till där han är idag. 

Ska du se en enda film i år, så är det garanterat den här. GOD BLESS IBRA, det är allt vi kan säga. 🙌 

Filmen har premiär över hela landet den 17 februari. 

Vad tycker du?