I veckan var det dags för ytterliggare en "Lip Sync Battle" mellan två olika kändisar, och den är gången var det ingen mindre än supermodellen Gigi Hadid som skulle battla mot Tyler Posey, (som förövrigt är god vän med Gigi).

Tyler kämpade på bra under tävlingen och rev av "Take On Me" med Take That, men tyvärr lyckades killen inte kamma hem priset denna afton. Nej, det gjorde nämligen vår kära Gigi! Supermodellen valde att mima till Backstreet Boys-låten "Larger Than Life" och mitt under låten dök även de forna medlemmarna ur bandet upp på scenen och joinade Hadid. HELT FREAKIN' AMAZING. Bara det gjorde att det hela kändes äkta, och Nick Carter och A.J. körde sina gamla moves från 90-talet. NICE JOB!

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Men en sak ladies. Vi MÅSTE bara diskutera Gigis otroligt coola outfit. Vi menar, hur jäkla snygg var hon inte i sin svarta byxdress i skinn?! Mamma mia! Den skulle vi haft på oss när vi går på party, hehe… 😏 Och visst påminde hon sjuuukt mycket om vår pop-prinsessa Britney Spears för en stund?! We think so.

Att Gigi älskade att vara med i programmet, gick inte att ta fel på. Dessutom var hon överlycklig när hon utsågs till vinnare:

"Det är helt galet! Jag skulle kunna gjort detta om och om igen!", sa hon då. Se klippen nedan och NJUT: 

Damn, Gigi! 😍

Vad tycker du?