Eric Saade har haft enorma framgångar som artist i Sverige - men även utanför vårt avlånga land. Vi alla känner till hans stora hitlåtar såsom "Imagine", "Popular", "Hearts in the air", "Sting" och den senaste låten "Girl from Sweden" som han släppte förra året. Men vet ni vad? Vi alla kommer att få lära känna en HELT NY Eric under 2016... 

En ny Eric Saade.
Advertisement - Continue Reading Below

Det är nämligen så att Helsingborg-killen valt att börja om på nytt, vilket han gör tillsammans med bröderna Viktor och Gustaf Norén - kända från supergruppen Mando Diao. Först ut är singeln "Colors" där vi får lyssna till ett helt nytt soundtrack alá Eric. Till tidningen Gaffa berättade Saade nyligen i en intervju om hur allt kom till:

– Jag ville börja om från scratch, tillbaka på noll igen. Jag var inte nöjd med det jag höll på med. Allt har bara malt på under flera år och det har gått bra, men jag kände att jag tappat suget. Jag var ute på turné i somras och hade inte roligt. Det tillfredsställde inte mig, sa han till tidningen.

Most Popular

I veckan hade låten smygpremiär men fansen har redan mottagit låten med öppna armar! Vi på Cosmo har också lyssnat in "Colors", och måste medge att det verkligen ÄR en helt ny Eric vi får höra, något Saade själv är mycket väl medveten om:

 Jag är 25 år och vuxen nog att bli vuxen även i min musik. Läskigt men ändå kul att det blir så annorlunda.

Den 18 mars släpps Erics nya singel, men redan nu kan ni lyssna in den HÄR! Dessutom kommer vi på Cosmo inom en snar framtid även ha en splitterny intervju med killen så stay tuned! 

MODIGT ERIC. HAPPY WEEKEND, EVERYONE! 😃

(Och hey, nedan bjuder vi denna fredag på en av våra absoluta favoriter från Erics gamla hitlåtar. Enjoy.)

Vad tycker du?