Oh my god. Igår var det äntligen dags för galapremiären av den omtalade biofilmen SPY the Movie i Stockholm. I rollerna fick biopubliken bland annat se komikern Melissa McCarthy, snyggingen Jude Law, vackra Rose Byrne (känd från Bridesmaids), och skådespelaren Jason Statham. Till och med rapparen 50 Cent hade lyckats få en roll! Och vi får ju absolut inte glömma vår svenska Björn Gustafsson - som tyvärr bara syntes i några få minuter.

Advertisement - Continue Reading Below

Filmen, som handlar om CIA-analytikern Susan Cooper, spelad av Melissa McCarthy, som spenderat hela sin karriär i en källare för att hjälpa sin minst sagt snygga agent och partner Bradley Fine (Jude Law) med actionfyllda jobb. Hon är hans skyddsängel och hjälper honom att akta sig för hemska faror som lurar. Men, när Bradley plötsligt upptäcks av Rayna Boyanov, (Rose Byrne), en av skurkarna i filmen, så måste Susan ta sig an sitt första uppdrag som CIA-agent för att spåra och fånga in Rayna. Något som visar sig vara helt galet!

Most Popular

Man skulle kunna tro att filmen inte direkt är gjord för oss tjejer, men där har vi helt fel! Det fanns många ögonblick där även vi tjejer fick skratta loss och känna igen oss i flera situationer. Det ska filmen ha ett extra stort plus för!

Jason Statham och Melissa McCarthy

De stora stjärnorna i filmen var helt klart Melissa och Jason Statham, som även han spelar en agent, (och tror han är odödlig genom hela filmen) - väldigt underhållande. Båda skådespelarna gör ett strålande jobb med att få publiken att skratta konstant genom filmen. Det var knappt en minut som publiken kunde sitta tysta, utan det var en skrattfest utan dess like - från början till slut! Det var längesedan magmusklerna fick skratta så mycket!

SPY har premiär i Sverige den 5:e juni, och vi på Cosmo garanterar att du inte kommer ångra dig en enda sekund när du väl sett filmen! Ett måste på bioduken i år.

Har du inte sett trailern ännu? Då är det hög tid att göra det nu:

Vad tycker du?