Bianca Ingrosso: Förhoppningsvis blir det ingen rump eller bröstchock!

Nu är det endast ett fåtal dagar kvar tills premiären av "Let's Dance". En av årets deltagare i tävlingen är bloggerskan Bianca Ingrosso, som många tjejer kommer hålla tummarna lite extra för denna säsong! Vi på Cosmopolitan tog pulsen på Bianca inför den kommande premiären på fredag där hon avslöjade en hel del hemligheter... Om hon är nervös? SVAR JA! 😉

Mest läst

Bianca! Hur nervös skulle du säga att du är inför fredagens premiär av programmet? 

– Alltså, jag kan inte ens förklara hur sjukt nervös jag är faktiskt!

Är det sant? Vad skulle du säga att du mest är nervös för då, och vad är det värsta som kan hända under programmets gång? 

– Jag är egentligen typen som backar när jag sätter mig i sådana här typer av situationer och ger upp. Jag känner mig inte sådär jättebekväm med i att stå i centrum, så jag är ändå galet stolt över mig själv att jag ska göra det här nu. Det känns bara så sjukt! Det värsta som kan hända är väl att jag får en blackout och glömmer bort stegen totalt…

Advertisement - Continue Reading Below


Har du fått några tips från din bror Benjamin som tidigare kammat hem vinsten med dansaren Sigrid Bernson? Eller från din morbror Niclas eller mamma Pernilla? 

– Nej, jag har faktiskt inte fått några tips av dem. Eller ja, inte mer än att de tusen gånger påpekat att det viktigaste är att jag ska ha så roligt som möjligt!

Alright! På din blogg skriver du att du älskar att du tackade ja till att medverka i "Let's Dance". Varför tackade du ja egentligen? 

– Jag tackade ja för att alla som jag pratat med som varit med i programmet sagt till mig att detta varit det roligaste som de någonsin gjort i livet, och jag kände väl att jag bara inte kunde tacka nej till en sådan upplevelse. Det är jag verkligen så glad för att jag gjorde för bara nu redan innan programmet dragit igång så har jag aldrig mått bättre!

Vad härligt! Du Bianca, du gillar ju mode och nu kommer du få klä dig i vackra dansklänningar och skor med tillhörande styling! Hur känner du inför det? Har du redan nu någon favorit du spanat in?  

– Det ska bli asroligt att verkligen få klä upp sig på fredagarna nu. Eller ja, det beror ju såklart på hur många fredagar man är kvar! Klänningarna är så himla fina men också så himla osköna, haha! Dem sitter tajt på alla ställen som man absolut inte vill att det ska sitta tajt på, haha... 

Haha, gud. Men vad ser vi dig i för outfit på premiären? Kan du säga något redan nu? 

– Min klänning som jag kommer att ha i första programmet är så vacker och kommer nog att förbli min favorit. Jag kan såklart inte säga något om den, men den är verkligen skitsnygg!

Spännande! Vilken dans ser du mest fram emot?

– Jag ser nog mest fram emot Jiven. Jag har testat på den lite nu och fy vad rolig den är!

Kul! Hur är kemin mellan dig och din danspartner Alexander Svanberg? 

– Kemin är jättebra. Vi är ganska jämngamla, har samma humor och trivs riktigt bra i varandras sällskap. Han är framförallt en riktigt grym danslärare!

Bianca i dansstudion.
Mest läst

Tror du att ni har en chans att kamma hem vinsten, eller hur ser du på de andra deltagarna?

– Jag går verkligen inte in i detta för att vinna, eller det kommer säkert förändras efter första programmet dock, haha! Men jag vill såklart gå hela vägen eftersom att jag inte vill sluta dansa med Alex och alla de andra, för det är ju så kul! Sedan hur våra chanser är... det vet man ju aldrig i Let´s Dance. Det är verkligen helt upp till svenska folket, men alla deltagare har ju något att bidra med och individuella styrkor så det kan gå hur som helst, men självklart håller jag alla tummar som jag bara kan för att vi kommer långt!

Det gör säkerligen våra läsare också. Till sist Bianca! Många tjejer idag kan tycka att det är ganska så jobbigt att visa upp sig framför kameror på grund av hur vårt kroppsideal ser ut idag. Hur känner du inför att till exempel visa mycket naken hud inför hela svenska folket?

– Ja, jag förstår. Jag kände mig faktiskt lite obekväm under våran första "fitting" när vi skulle testa på lite olika klänningar inför programmet. Rumpan hängde ut och tuttarna likaså, men jag känner mig bekväm i mig själv! Skulle jag sedan känna mig alldeles för obekväm i något så behöver jag inte ha det på mig. Förhoppningsvis blir det ingen rump eller bröstchock för min del, haha!

Vi på Cosmo önskar Bianca ett STORT LYCKA TILL i årets tävling! 😃

(Vill ni se mer av hennes dansäventyr, klicka bara in på hennes blogg.

Vad tycker du?

Cornelia Gyllborg Paradise Hotel
Kändis
Dela
Paradise Hotels Cornelia Gyllborg: "Det är lätt att vara efterklok"
Cosmo pratar med årets Paradise Hotel-deltagare Cornelia om programmet, dejting och fjärilar i magen.
brangelina
Kändis
Dela
Slutet på Brangelina
Droger, alkohol, ilska, otro och prostituerade - nu har Jolie fått nog
Kändis
Dela
Se hur Game of Thrones-stjärnorna ser ut i verkligheten
Vi kunde knappt tro våra ögon när stjärnorna från Game of Thrones fotades på röda mattan.
My Sundberg från Hela Sverige Bakar
Kändis
Dela
My Sundberg – "Det kändes som att jag vunnit hela programmet bara genom att bli utvald"
ÄR magen verkligen vägen till en mans hjärta?
Kändis
Dela
Paradise Hotel-deltagarna avslöjar deras värsta sexminnen
​Spyor, sperma och sönderslagna trumhinnor...
Kändis
Dela
21 kändispar och deras extremt stora längdskillnader
Faller du för den långa eller korta killen?
De bäst betalda modellerna 2016
Kändis
Dela
Här är världens bäst betalda modeller
Vill du vara i toppen?
Kändis
Dela
Kändisarna du måste följa på Instagram
Så mycket snygga sommarbilder!​​​
Kändis
Dela
Hemligheten bakom Alicia Vikanders vackra hy
Det är SÅ mycket enklare och billigare än du tror!
Kändis
Dela
Kändisarnas bikinibilder som kommer att få dig att vilja gå till gymmet i sommar
Blake Livelys bild är bara för bra ​