Nej, vi skämtar INTE. Superstjärnan befinner sig i Sverige och alla Kanye West-fans är helt till sig. Well, we can't really blame them..! Det är inte varje dag svenskarna får ett sådant celebert besök, så när det väl händer, ja, då blir det STORT - speciellt eftersom West i detta nu inte valt att besöka våran huvudstad Stockholm utan befinner sig istället i de småländska skogarna, nämligen i Älmhult. WTF DUDE?! 

Advertisement - Continue Reading Below

Vi kan däremot berätta att han besöker IKEA och fått sig en rundtur på självaste huvudkontoret. Många spekulerar nu hej vilt i om detta faktiskt kan röra sig om ett designsamarbete mellan möbeljätten och Kanye himself. Coolt i så fall, eller hur? 😎

Kanye (som är klädd i en vit jeansjacka, svarta byxor och en röd hoodie denna dag), har inte själv lagt ut något om Sverigebesöket på sina sociala medier, men tidningen Aftonbladet har däremot fått in en hel del läsarbilder där några IKEA-besökare lyckats fånga rapparen på bild denna tisdag. Just like that! De har även fått en bekräftelse på att stjärnan verkligen är på plats i vårt avlånga land:

Most Popular

Vi kan bekräfta att han är på plats, säger Jakob Holmström, pressansvarig på IKEA .

Så nu vet ni det! Dock verkar det som att frugan Kim Kardashian och barnen stannat hemma. Hur som helst så välkomnar vi mer än gärna Kanye till Sverige så; VÄLKOMMEN MR.WEST!  

Vad tycker du?