Ibland fastnar man för låtar direkt, ibland tar det lite längre tid, och ibland vägrar man sluta lyssna på låten och kör den helst på repeat på spelningslistan på Spotify HELA TIDEN. Som med tjejerna i Little Mix och R&B-stjärnan Jason Derulos låt "Secret Love". 

För guys, har ni inte hört denna ljuvliga låt ännu, är det verkligen på tiden! Vi på Cosmo föll nämligen pladask för den så fort vi hörde den första gången. "Secret Love Song" är Little Mix tredje singel från deras senaste album Get Wierd, där nu Jason fått en del av kakan. 

Jason tillsammans med tjejerna på scenen medan de framför den vackra låten.
Advertisement - Continue Reading Below

Förutom att låten är helt amazing, så är musikvideon (som släpptes i förra veckan), minst lika fantastisk. Stylingen på tjejerna är så FREAKIN' FAB, känslan infinner sig direkt och den vackra miljön får en att drömma sig bort till England och en av våra favoritstäder - London! Musikvideon är nämligen inspelad i just denna härliga stad och vi skymtar bland annat Tower Bridge, London Eye och floden Thames. Dessutom ääälskar vi den känslomässiga låttexten:

Most Popular

 "Why can't you hold me in the street? Why can't I kiss you on the dance floor? I wish that it could be like that, why can't it be like that?"

Jason gör också en fin insats i låten och videon, även om han kanske inte syns sådär supermycket, men hans danspartier finns givetvis med och ja, vad vore Derulo utan sina moves? 😎 Nedan ser ni tjejerna och Jason framföra låten tillsammans live. Vad tycks?

Dags att lägga till låten direkt på Spotify!

Vad tycker du?