I USA är danstävlingen "Dancing with the Stars" hur stort som helst! I Sverige heter tv-formatet istället "Let's Dance", är kanske inte riktigt lika stort, men däremot väldigt omtyckt! I fredags var det äntligen dags för den svenska premiären där kändiseliten samlades för att heja fram sina branschkollegor, vänner och familjemedlemmar. 

Som vanligt var det Jessica Almenäs och David Hellenius som ledde programmet, och det märks att de minst sagt är vana att ta sig an detta nu. David är alltid duktig på att leverera snabba repliker, and we like it! 😎 Jessica var även hon lika fantastisk (på sitt sätt), men däremot såg det ut som att Jess skulle gå och gifta sig i den klänning och håruppsättning hon bar denna kväll - men visst, det var trots allt premiär gott folk så vi köper det!

Advertisement - Continue Reading Below

I publiken kunde vi bland annat skymta DJ-stjärnan Steve Angello, en av de forna medlemmarna ur Swedish House Mafia. Han var självklart på plats i Sverige för att heja på frugan Isabel Adrian tillsammans med barnen. Hur gullig familj?! (Se klippet på dem här).

Och på tal om just Isabel, (som vi på Cosmo för övrigt har en exklusiv intervju med imorgon), så måste vi bara berömma hennes dans! Nog skulle hon haft bättre poäng än vad hon fick?! Hmmm… 

Most Popular

Well, Isabel var även den som lyckades med snyggast outfit kvällen till ära och såg ut som en vacker docka när hon gled fram på dansgolvet. Vi fullkomligt ääälskade den vita, glittriga outfiten från topp till tå, (för att inte tala om det glittriga chocker-halsbandet). ON FLEEK GURL! 

Och den som vi på Cosmo tyckte levererade bäst dans var väl ändå Bianca Ingrosso. Känslan fanns där, likaså danstekniken. Ska bli intressant att se vad hon mer kan bjuda svenskarna på denna säsong..! Ni missade väl inte vår senaste intervju med bloggerskan?

Så, "Let's Dance 2016" är officiellt igång peeps, och nu är ju bara frågan; Vem blir FÖRST med att åka ut redan nästa helg?! Den som lever får se.

Vad tycker du?