Vår svenska skådespelarhunk Alexander Skarsgård, 39, har blivit en av Hollywoods absoluta favoritkillar. Han har nämligen både skådespelartalangen OCH utseendet med sig... På senare tid är det många som ifrågasatt hur Alex egentligen kunde få till en sådan otroligt snygg och sexig kropp inför filmen "Legenden om Tarzan" där han spelar legenden själv, men nu ger stjärnan själv svaret i en exklusiv intervju med E!online

Advertisement - Continue Reading Below

"Jag hade uppenbarligen en väldigt bra tränare. Jag hade praktiskt taget honom och en nutritionist  Jag har aldrig gjort något liknande tidigare, så extremt. Jag var riktigt nervös och det var en stor utmaning och jag visste inte hur min kropp skulle reagera på träningen och dieten".

Grrrr!
Most Popular

Alexanders tränare lät honom däremot, till Alex glädje, låta honom fuska en dag. Och SOM han älskade att göra det:

"Han bara sa 'Alex, vi går på lunch', och vi gick till en Italiensk restaurang i Notting Hill och satte oss och han bara 'beställ vad du vill'. Alex började att gråta, vilket han berättade för tidningen:

"Jag började att gråta. Han bara 'ta lite pasta', och jag tog det och han bara 'är du fortfarande hungrig?', och jag bara "ja!" och han bara "ta pizza då, ta lite Tiramisu". Det var mitt livs bästa måltid.

Förutom att Alex snackade träning och diet med tidningen, var han också uppriktig med hur lite stunts han gjorde under filmen. Han berättade att han inte gjorde de galna grejerna i filmen utan satt och drack kaffe i en stol medan stuntkillen gjorde de sjuka grejerna och att han själv sedan "gjorde själva landningen". 

Se klippet HÄR! Du kommer skratta lika mycket som oss! 

Alex, we love you! 😘

Vad tycker du?