Isabel Adrian Angello: Jag vill visa mer av mig själv för svenska folket nu

Igår såg vi henne dansa loss i årets upplaga av "Let's Dance" men annars är vi mest vana att se henne som en av fruarna i "Svenska Hollywoodfruar". Hon har däremot många andra strängar på sin lyra. Allt ifrån design, till reality-shower och på senare tid driver hon även sitt egna produktionsbolag LA LA Studios, beläget i Hollywood. Vad annars? Isabel Adrian är inte bara känd för sitt entreprenörskap, utan även för att hon (för flera år sedan), lyckades fånga vår svenska DJ-stjärna Steve Angellos hjärta och lever nu den Kaliforniska drömmen tillsammans med sina två barn, Monday-Lily och Winter-Rose. Vi på Cosmo fick en exklusiv intervju med Isabel som numera slagit läger i Sverige och tränar intensivt inför alla danser. För många anses hon vara tuff och hård, men det finns en omtänksam karriärskvinna bakom allt. Inte minst blir det synligt i vår intervju. Vi snackar ADHD, familjestunder, Hollywood, mode och givetvis "Let's Dance". Man får aldrig en tråkig stund med Isabel, that's for sure...

Mest läst

Hej Isabel. Välkommen tillbaka till Sverige. För alla som inte vet har man b.la. kunnat se dig i "Svenska Hollywoodfruar", "Euros of Hollywood" och "Robinson". Nu ser svenskarna dig istället i "Let's Dance". Är det något av det roligaste som du gjort hittills? 

–Tack snälla! Jag känner väl att det är det mest annorlunda i alla fall, om jag jämför med de produktioner som jag arbetat med i USA, för det jobbas väldigt annorlunda här i Sverige. Just TV4 som jag arbetar med nu har en väldigt varm approach till alla medverkande. De använder inte bara en enda person som "skyltdocka" och så om du förstår vad jag menar? Det känns mer som en familj och därför tycker jag att TV4 är fantastiska.

Advertisement - Continue Reading Below

Ja absolut, och det har vi förstått att alla deltagare verka känna när de är med i programmet. Kände du till "Let's Dance" sedan tidigare?

– Ja, men jag förstod nog inte riktigt vad det var som jag skulle ge mig in på, haha. Självklart visste jag vad "Let's Dance" var för något, och har flera vänner som varit med i den amerikanska upplagan av "Dancing with the Stars", men jag hade glömt bort lite att det var en tävling… Det är nämligen inte det som är det viktigast för mig, men det blev genast påtagligt när man anlände till Sverige! Jag befinner ju mig också i landet när det nu sänds på tv, till skillnad från andra program jag varit med i tidigare vilket är lite annorlunda. Därför är det mer "live" än vad jag någonsin gjort under en lång period, förutom live-intervjuer såklart. Men "Let's Dance" är verkligen "här och nu" och det är "bara det som gäller", det gör också att allt blir så påtagligt men jag älskar det!

Mest läst

Men är du en tävlingsmänniska? 

– Jag är ju mest känd i Sverige som en av fruarna i Hollywood, och det kan man inte komma ifrån men det är inte den stora delen av mig, utan endast en liten bit. Jag vill visa mer av mig själv för svenska folket nu och vill inte fokusera så mycket på att det är en tävling. Det blir som det blir, och det enda jag kan göra är att ge 100 % varje gång med allt och vara mig själv! Men visst, jag kan inte förneka att jag är en tävlingsmänniska, men det är jag i stort sett med allt. Jag tävlar alltid för mig själv eller för något. Nu tävlar jag för att bli bättre på att dansa och för att folk ska se det.

Förstår. So far, so good! Vi tyckte definitivt att du var den som strålade bäst på dansgolvet under fredagens premiär, vilket vi även skrev om här på Cosmo! Du hade helt klart snyggast outfit. Vad tyckte du själv om den?

– Jag kan säga såhär, att den såg faktiskt inte riktigt ut så när jag fick prova den första gången utan jag fixade till den lite tillsammans med stylisten Sara Biderman. Det är en liten konstig sits för mig nu då jag annars är otroligt van vid att styla allting själv. Jag tyckte klänningen blev fin och kvällen innan sändning så kände jag att det där blev något som jag själv kunde stå för. Den representerade lite mig och mycket dans. Jag är jätteglad att ni gillade den!

Men allt satt verkligen som en smäck på dig och du kunde inte haft en bättre dress för premiären! Du säger att ni är som en familj i "Let's Dance", vem har du klickat bäst med av de andra deltagarna i år, (förutom din danspartner Fredric Brunberg?) 

– Åh, jag börjar rysa när du ställer den frågan. Jag gillar alla jättemycket, men såklart har jag klickat bättre med vissa. Jag kom in väldigt sent då vi flög hem från L.A. och var i Sverige bara två veckor innan programmet skulle kicka igång. Thomas Vassberg är ju en legend, den mannen är fantastisk. Sedan gillar jag Rickard Söderberg också väldigt mycket, han har en plats i mitt hjärta. Eva Fröling är också någon jag tycker så mycket om! Hon känns som en äldre version av mig faktiskt, fast med betydligt mer på CV:t då, haha. Och Pia Johansson är också härlig, och jag älskar henne som komiker!

Alright! Men Isabel, vad är du mest orolig för som skulle kunna hända under programmets gång? Bianca Ingrosso sa till oss att hon fasade över en rump eller-bröstchock, haha…

– Ska jag vara helt ärlig så tror jag att det där är lite bullshit för danskläder är gjorda för att dansa i och då ska det heller inte kunna finnas rumpor som visas av misstag, get it? Titta på mig! Jag gjorde till och med om min klänning förra veckan, visade ännu mer hud än vad som var tänkt, och det gick jättebra. Jag är inte orolig för någonting. 

Skönt. När svenskarna hörde att just du skulle vara med så kunde man b.la. se kommentarer som "äntligen så händer det något" gällande tävlingen, och vi på Cosmo tyckte också att det skulle bli roligast att få se dig dansa loss! Hur tror du att svenska folket kommer att ta emot dig?

– Men vad roligt att höra! Det är ju svenska folket som jag alltid gjort tv för och velat underhålla och hoppas såklart att jag kommer att få röster, men eftersom jag bott utomlands i så många år nu så vet man ju aldrig om jag kommer att få det… Vissa vet kanske inte ens vem jag är, vad vet jag? Däremot är ju glädjen total om folk väljer att lägga sin röst på mig! I första programmet kändes det som om jag hade alla odds emot mig, haha. Jag fick dessutom dansa till en Swedish House Mafia-låt av min man Steve och det var inte direkt mitt val kan jag ju säga… 

En glad Isabel hoppas att svenska folket kommer att rösta på henne under våren.
Advertisement - Continue Reading Below

Haha inte? Men det gick ju bra! Vi på Cosmo tycker i alla fall att det är superkul att få se dig lite mer avslappnad i tv-rutan nu jämfört med i "Hollywoodfruarna". Vi kunde även se den sidan av dig i "Renées brygga" som nyligen sändes. Håller du med om att du är dig själv mer nu?

–Tack snälla! Jo absolut, men jag har alltid varit mig själv men kanske inte fått visa alla delar. Det var superhärligt att få spela in "Renée's brygga" och kul om det uppskattades.

Du har ju blivit omskriven i media flera gånger, och fått ganska mycket skit för att vara ärlig. Hur känner du inför allt det där egentligen?

– Lika mycket skit som jag har fått i media genom åren, lika mycket står jag för det jag sagt och fortfarande säger. Det kan utifrån ses som lite hårt kanske, men varför ska jag vara mindre hård än personen som skriver elakt eller ställer dumma frågor? 

Helt rätt! Och på tal om det Isabel. Du gillar ju att ge svar på tal, något du ÄR bra på. Hur kommer det sig?  

–Det är en bra fråga men jag försöker alltid tänka på att det finns en person bakom, oavsett om det är bakom sina papper, en datorskärm, telefoner eller annat. Jag har ju ADHD, vilket jag inte sagt till någon i Sverige, så jag är ju väldigt snabbtänkt tack vare det. Det är därför jag också brukar vara snabb med att kontra journalister eller andra människor med saker. Jag är bekväm med mig själv och det är därför jag också är så som jag är!

Ja och hur är du för de som inte känner dig? Hur skulle du beskriva dig själv och vad tror du att andra skulle säga?

– Jag skulle vilja beskriva mig själv som någon som gillar att inspirera andra människor. Sedan är jag väldigt bubblig som person, och ärlig! Andra hade nog beskrivit mig som rak, att jag inte tar någon bullshit. Min mamma hade beskrivit mig som varm, stark och känslig, konstigt va? Haha… 

Haha! Din man Steve var och hälsade på dig förra veckan med barnen här i Sverige. Han sa då i en intervju att han är mycket stolt över dig som vågar ställa upp och dansa inför hela svenska folket - något som han aldrig själv skulle göra. På vilket vis supportar han dig bäst?

– Åh, men just det där! Jag blev så chockad när han sa det, för det är den där killen som jag varit tillsammans med i så många år som sagt till mig att alltid kämpa på! Han är den som pushat mig sagt 'kämpa, kämpa, kämpa' och stöttat mig i allt, oavsett om det rört sig om mitt designande eller medverkande i "reality-shower". Han har alltid sagt till mig att aldrig gå in i något och bara göra det halvdant, utan köra på för att sedan kunna vara nöjd med sig själv och sin insats, att det man gjort faktiskt var bra. Jag har varit med om hemska saker i mitt liv, och så sitter han där i publiken och säger att han aldrig hade vågat göra det jag gör. Jag blev så chockad i och med att det alltid varit han som varit den som vågat göra saker. Det var så fint!

Hela familjen samlad. Steve och Isabel tillsammans med småflickorna.

Det märktes att han var stolt över dig, och era barn såg så nöjda ut.

– Ja, det kändes så kul att få ha dem på plats och det betydde allt för mig. Jag får så mycket kärlek från familjen och jag är så stolt över våra barn. Det var en stolt mamma må ni tro som fick se sin treåring och femåring sitta så snällt i publiken under livesändningen. De skötte sig så bra och jag var lite nervös för hur det där skulle gå! Jag menar, när jag var på Fashion Week så skrek till exempel Kanye West och Kim Kardashians barn under hela modevisningen…

Mest läst

Är det sant? Oj. På tal om just mode, du gillar det väldigt mycket va? Hur klär du dig helst?

– Oh ja! Jag älskar mode, men gillar inte att klä upp mig speciellt mycket. Jag gillar looks som är välklädda och sitter bra. Jag gillar inte att klä upp mig till tänderna under modeveckorna bara för att man ska hamna på bild på "front row", nej då klär jag mig hellre i bara svart från topp till tå. Jag är lite som Karl Lagerfeld, haha. Och vi bodde faktiskt på samma hotell när han hade sin Chanel-visning, och vi såg på riktigt likadana ut. Svart kostym, vit skjorta och svarta solglasögon! 

WOW, häftigt. Men ja faktiskt, det känns som att din stil är väldigt classy och enkel. Du passar i det. Har du däremot alltid klätt dig på detta vis?

– Ja, jag tror inte riktigt att jag har några år där jag tyckt "usch vilken ful stil jag hade", för jag har inte klätt mig i vad som varit trendigt för tillfället. Jag har kört på det som jag gillat och har jag inte haft pengar så har jag själv sytt och fixat med det som jag har haft hemma...  

Fiffigt! Har du alltid varit modemedveten och gillat mode, eller när dök intresset upp?

– Ja, alltid. Intresset för det kom alldeles för tidigt skulle jag vilja säga, haha. Jag kunde komma i högklackat som sexåring…  "Back in the days" så gillade jag Kylie Minouge's stil. 

Jaha, där ser man! För de som inte vet, berätta lite om de snygga solglasögonen som du designat och finns att beställa på din hemsida? Vi har sett att många gillar dina brillor på Instagram.

– Haha ja, jag är helt klart en solglasögon-tjej. De är svarta, heter "Rebel Sunglasses" och är matta. Jag är ljuskänslig, har linser och gillar bekväma solglasögon. Jag började designa brillor som är ljusa inuti, vilket jag själv helst gillar. Jag har även tagit fram vanliga glasögon och alla är limited edition. 

Kul! Vi på Cosmo tycker dem är galet snygga. Har du något tips man ska tänka på om man är på jakt efter ett par snygga brillor nu till våren/sommaren?

– Ja, gå inte efter märken om det inte är något specifikt. Leta istället efter tre signum som du gillar med solglasögon och well, then you've got the look säger jag bara! Men skulle jag själv säga några märken på brillor som jag gillar så skulle det nog vara Chloé, Celiné, Prada, Dita och Acne. Men somsagt, mitt tips är att inte tänka på vad det är för märke!

Isabel är mer än cool i sina snygga 'Rebel Sunglasses'.

Då vet vi! Har du någon mer dröm att förverkliga inom mode Isabel?

–Ja, jag skulle hemskt gärna vilja jobba och designa med ett svenskt märke såsom H&M, Lindex eller Acne, och få vara gästdesigner under ett år till exempel. Det hade varit kul att jobba för ett modehus, och ta fram bra saker. Kanye West gjorde det för Louis VuittonTom Ford för Saint Laurent och ja, jag har också en sådan dröm att förverkliga en dag!

Häftigt! Nu till något helt annat. När är du som lyckligast?

– Just nu, när jag får prata med människor som inspirerar mig. Folk brukar säga till mig att jag "inte gillar att tappa kontroll", och nej det gör jag ju inte inför ett tv-team men jag tappar till exempel kontroll här när vi sitter och gör en intervju för jag tänker inte ens på att det är en sådan! Jag är lycklig när jag kan föra konversationer med roliga människor, såsom nu. Det blir ett "moment" för mig. Svenskar är lite annorlunda jämfört med amerikanare på så vis att de inte vill snacka, men de förlorar bara på det själva. De tycker att de är för "coola" för det men missar samtidigt chanser till att få ut något bra av att prata. Så ja, just nu är jag lycklig, jag njuter! 

Åh, underbart! Men Isabel, du är ju en offentlig person idag. Är det många som utnyttjat dig för den du är, eller för att din man är så känd?

– Jag låter det aldrig gå så långt idag. Svaret är ju såklart 'JA', men när jag upptäckt att folk försökt utnyttja mig så har jag istället blivit en expert på att analysera människor, vilket också kan resultera i mindre vänner. Du vet, man kan bli väldigt ensam när man är känd… Ibland har man längtat lite efter att få ha ett gäng som har motivation och vilja att bli lika framgångsrik som en själv, där man pushar varandra till att nå toppen! 

Advertisement - Continue Reading Below

Förstår. Man hör ju ofta om amerikanska stjärnor som känner sig ensamma. Du bor ju i Hollywood, en dröm för många unga tjejer idag. Vilken är den bästa kändisfesten som du gått på?

– Det är inte så stort i Hollywood som man kanske kan tro när man väl kommit in i de rätta kretsarna. Jag har gått på Grammys, Emmy's, Oscars, Golden Globes, Vanity Fair, People's Choice Award, men ska jag vara ärlig så är det efterfesterna i Hollywood som är de bästa! De som inte sänds på tv. 

Isabel i rött på 'Röda mattan' under Grammys förra året.
Mest läst

Det kan vi nästan tänka oss! Vilken är den största stjärnan du hängt med eller träffat där borta? 

– Den största stjärnan jag sett? Jag har sett de flesta. Justins Bieber's manager Scooter har sovit hos oss, Pharell Williams är riktigt trevlig och Justin själv är supernice! Sedan har jag träffat alltifrån Leonardo DiCaprio, Beckham, Elton John… 

Brukar du se Kardashian-klanen?

 – De ser jag ofta, alldeles för ofta tänkte jag säga, haha! Den familjen har verkligen blivit som en hel industri där borta, de blir bara fler och fler och allt de gör tar folk efter…

Om man vill gå ut i L.A, vilka klubbar hade du tipsat våra läsare om då? Eller det kanske vi skulle frågat Steve om istället?

– Eh nej, han går aldrig ut haha. Han har ju alltid jobbat på nattklubbar eller haft spelningar ute, så han tycker inte alls om att gå ut. Han går kanske ut en gång om året… Jag skulle nog säga att man ska gå till Chateau Marmont, där är kändistätt om man gillar sådant. The Standard är det också bra häng på, och The Hollywood Roosevelt Hotel är också grymt! No Vacancy är coolt.

Tack för tipsen! Det är ingen hemlighet att du och familjen har det bra ställt med pengar. Vad är det dyraste du äger Isabel?

– Min filmkamera och en klänning från Cavalli som jag ångrar att jag köpte för jag kunde bara fått låna den, haha! 

Och vilket är ditt favoritmärke på smink?

– Armani!

Berätta något som ingen vet om dig och din familj?

– Oj! Vi äter till exempel alltid middagar klockan sju varje kväll, det är något heligt för oss kan man säga. Det kan vara det enda ögonblicket som vi faktiskt ses tillsammans hela familjen. Steve lagar mat för han har det intresset, men jag gillar hellre att baka. Han vill gärna att vi ska göra ett matlagningsprogram framöver där han vill kunna få slava lite med mig, haha! 

Steve och Isabel utgör ett megasnyggt Hollywood-par. Snacka om 'made for each other!'.

Om det blir något matlagningsprogram, det får vi se. Det vore väl ganska så kul? Och vem visste att Steve Angello från Swedish House Mafia hade talang för matlagning? Eller att Isabel träffat i princip alla coola kändisar i Hollywood?! Det är alltid lika underhållande att intervju denna entreprenörskvinna, den saken är klar. 

Vi tackade Isabel för en härlig intervju (snackade lite Chanel-väskor), och önskade henne sedan naturligtvis all lycka till i tävlingen! 

Isabel, KÖR HÅRT – vi håller på dig! 🙋

Let's Dance sänds varje fredag kl 20.00 på TV4. 

Vad tycker du?

Kändis
Dela
Paradise Hotel-deltagarna avslöjar deras värsta sexminnen
​Spyor, sperma och sönderslagna trumhinnor...
Kändis
Dela
21 kändispar och deras extremt stora längdskillnader
Faller du för den långa eller korta killen?
De bäst betalda modellerna 2016
Kändis
Dela
Här är världens bäst betalda modeller
Vill du vara i toppen?
Kändis
Dela
Kändisarna du måste följa på Instagram
Så mycket snygga sommarbilder!​​​
Kändis
Dela
Hemligheten bakom Alicia Vikanders vackra hy
Det är SÅ mycket enklare och billigare än du tror!
Kändis
Dela
Kändisarnas bikinibilder som kommer att få dig att vilja gå till gymmet i sommar
Blake Livelys bild är bara för bra ​
Kändis
Dela
Här är kändisparens stora ålderskillnader
They found love in an ageless place...♫​
Kändis
Dela
Alicia Vikander utmanar Jimmy Fallon i svensk dryckeslek
​"Du har en väldigt lång en, jag har en väldigt kort en"​
Kändis
Dela
Här ser du kändisarnas allra första Instagrambilder (och det är konstigare än vad man kan tro...)
Var är alla selfies?!?
Kändis
Dela
Kändisarnas smutsigaste och sjukaste breakups genom tiderna
Så många otroheter, så många stela situationer ​