En Shopaholics Bekännelser

En heltokig film om en tjej som råkat få helt fel uppfattning om hur mycket pengar hon spenderar när hon shoppar. Tjejen är nämligen en riktig shopaholic, och du skrattar dig därför garanterat genom filmen! Det kvittar hur många gånger du ser den - den är alltid lika rolig! Gillar du shopping, så är den här filmen som klippt och skuren för dig. En riktig store elogé till Isla Fisher som spelar filmens huvudroll. Mycket bra!

Väldigt bra skådespelarinsats av Isla Fisher
Här spelar Isla karaktären Rebecca Bloomwood
Advertisement - Continue Reading Below

Mean Girls

Har du gått i skolan så kan du absolut känna igen dig i den här filmen. Där figurerar alla sorters gäng, men allra värst är det gäng som Lindsey Lohan hamnar i där hon bland annat spelar mot Amanda Seyfried. Tjejernas karaktärer genom filmen är väldigt elaka, och handlar om hur man inte ska påverkas för mycket av andra utan vara sig själv. Vi på Cosmo gillar ju citat, och i Mean Girls finns det massor som vi älskar! Har du inte sett filmen så är det på tiden, den är grym!

Lindsey Lohan spelar nyinflyttad i filmen
En riktig tonårsfilm värd att se!

Bridesmaids

Helt ärligt så tycker vi inte att den här filmen kan beskrivas - den måste helt enkelt upplevas. Vi garanterar dig en riktig skrattfest när du får se dessa galna brudtärnor. Flera scener ur filmen handlar om hur man inte riktigt gillar när en vän blir bästa vän med en annan, och hur man försöker låtsas som att man "inte bryr sig". Huvudrollen spelas av Kristin Wiig och vi ser även härliga Melissa McCarthey i en av rollerna. SÅ! Har du tråkigt en söndagskväll är det helt klart den här filmen du ska se - du kommer inte ångra dig!

Kristin Wiig är fantastiskt rolig i denna galna komedi
Galna brudtärnor påväg till möhippa i Las Vegas
Most Popular

Djävulen Bär Prada

Favoritfilmen nummer ett! Ända sedan 2006 när Djävulen bär Prada gick upp på bioduken runt om i världen, har tjejerna avgudat filmen. Och vi förstår varför. Gillar man skönhet, mode och lyx är den helt rätt att se! Vi får hänga med på galor, catwalks, och se hur det fungerar inne på en moderedaktion. Meryl Streep spelar chefredaktören på tidningen Runway, där Andrea Sachs (spelad av skådespelerskan Anne Hathaway) ska börja arbeta - något som inte visar vara sig så lätt när hon inte direkt kan fashion… Sevärd är bara förnanmnet! 10 av 10 enligt oss på Cosmo. Ett extra plus för att musiken med Madonna's låt Vogue finns med. Perfect match!

Emily Blunt och Anne Hathaway är rivaler i filmen
Meryl Streep spelar ond chefredaktör på ett stort modemagasin

Vad tycker du?