Någon som missade Let's Dance igårkväll på TV4? Om ni inte gjorde det, lär ni heller inte undgått Isabel Adrians magiska klänning under denna dansafton! Vi på Cosmo har tidigare berömt Isabel för sina klänningar under tävlingen, men den här gången var hon en riktig tiopoängare - om inte MER. Stiligt, smakfullt och en touch av glamour - just like we like it. 😍 Vi tror att de flesta kvinnor i vårt avlånga land hade velat ha denna outfit i sin garderob för en kväll… 

Advertisement - Continue Reading Below

Även juryn verkade älska denna fabulösa dress:

Most Popular

Att Isabel gillar mode och kläder, det vet vi. I vår senaste intervju med Hollywoodfrun tydliggjorde hon även för vilken stil hon gillar bäst och sa bland annat det här:

"Jag älskar mode, men gillar inte att klä upp mig speciellt mycket. Jag gillar looks som är välklädda och sitter bra. Jag gillar inte att klä upp mig till tänderna under modeveckorna bara för att man ska hamna på bild på "front row", nej då klär jag mig hellre i bara svart från topp till tå."

Men igår var det då inget svart från topp till tå, för WOW vilken donna vi fick se! Säga vad man vill om startfältet i år, men om det är någon som kan klä sig snyggt under i livesändningen så är det väl ändå Isabel Adrian? Hennes småflickor verkade även digga sin mammas stil, som även dem hade klätt sig i urgulliga klänningar denna kväll.

Nu undrar vi på Cosmo bara en enda sak. Går det här ens att toppa?! Men visst, om vi känner Isabel rätt så har hon nog en hel del outfits kvar att dela med sig av. Vi hoppas att få se henne dansa vidare även nästa vecka. CUZ' HEY, WE LOVE THIS! 

Och Glad Påsk allihopa. Ut och dansa järnet nu. Det ska i alla fall vi göra. Kanske dock i mindre glamourösa klänningar, men vad gör väl det..! 😉

Vad tycker du?