Det har, under flera år, spekulerats i om kvinnorna i Kardashian-klanen lagt sig under kniven. Vissa påstår att de gjort implantat, andra påstår att de gjort massa fillers, och andra menar på att de förstört hela sitt utseende. Well, Khloé Kardashian har under alla dessa år nekat till sådana former av påståenden, fram tills i veckan. Realitystjärnan berättar nu för första gången i sin egna talkshow Kocktails with Khloé om att hon gjort ansiktsfillers — och att det inte direkt blev som hon hade tänkt sig…

Advertisement - Continue Reading Below

Tydligen gjorde Khloé dessa fillers under den hektiska perioden med exet Lamar Odom, då han hamnade i koma efter en överdos. Enligt hennes läkare, Dr. Terry Dubrow så ska dessa fillers inte lagt sig såsom det var tänkt tack vare att Khloés inre känslor tog över hand. Detta ska ha fått proceduren ur bana. Nu är Karadashian-stjärnan livrädd för att testa dessa filler ännu en gång på grund av vad som hände:

Most Popular

"Hela mitt ansikte såg inte klokt ut", sa hon och la till att det även såg "så fucked ut". "Jag såg galen ut och jag tror att effekterna av dessa fillers sitter kvar i ansiktet".

Så OK. Khloé erkänner alltså äntligen att hon gjort dessa filler (för de som undrat), men håller fast vid att hon aldrig gjort någon näsoperation what so ever! Hon menar på att detta endast är hennes grymma "konturering" som är knepet.

Då vet vi gott folk!

Vad tycker du?