Ingen kan ha undgått tjejerna i Little Mix, som på väldigt kort tid gått och blivit ett av världens största tjejband numera. HURRA! Deras tredje album "Get Weird" har sålt platinum och det känns som att tjejerna trots det, har mycket mer att ge. Men med all framgång så kommer också väldigt mycket negativitet, vilket Little Mix fått utstå. 

Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall och Leigh-Anne Pinnock som är Cosmopolitan UK's omslagstjejer för april månad, berättade bland annat öppet om hur det är att vara offentlig och handskas med ett "break-up" från en av killarna i ett av världens största pojkband (aká Zayn Malik från One Direction), och hur det faktiskt känns att få elaka kommentarer från folk de inte känner…

Advertisement - Continue Reading Below

Allt detta och mycket mer i Cosmo's aprilnummer, men redan nu tänkte vi ge er en liten försmak på bilderna och citat de sa i den stora intervjun!

Cosmopolitan UK's omslag med de coola Little Mix-tjejerna!
Most Popular

"När det gäller ditt privatliv eller något som du går igenom så tycker jag att människor borde f**k off och visa respekt! I slutet av dagen så är vi också bara riktiga människor som går igenom riktiga saker…"

- Perrie om sitt break-up med Zayn Malik inför världen.

"Det brukade få mig att gråta. Jag var chockad då. Jag var en ung flicka och tänkte mest 'vad har jag gjort dig?', 'varför måste du vara så elak mot mig?'". "Några av de saker som folk sagt har varit äckliga och det har verkligen påverkat mig". 

- Jesy om folks elaka kommentarer om hennes vikt. 

"Du kan läsa tusentals fina kommentarer om dig själv och sedan en elak som sätter sig i ditt huvud föralltid. Det är som att vara i skolan med en grupp av riktigt äckliga människor". 

- Perrie om elaka kommentarer som även påverkat henne genom åren.

Missat tjejernas senaste låt med Jason Derulo? Se den nedan och NJUT! 😍

Vad tycker du?