Advertisement - Continue Reading Below

Woho! Näst på tur att pryda fantastiska Cosmopolitan är ingen mindre än skådespelerskan Scarlett Johansson. Snacka om att det knappast kunde bli snyggare! Scar vet hur man levererar på bild. Förutom att Scarlett är Cosmo's omslagstjej för maj månad, så berättade stjärnan i samband med fotograferingen om hur det faktiskt är att nå botten - vilket hon själv gjort en gång i tiden... 

Scarlett är riktigt snygg i svart i sin senaste photoshoot med Cosmo!
Most Popular

Vi alla har nog någon gång i livet varit med om något som gjort att man varit nere på botten. Scarlett Johansson är inget undantag, och valde att öppna upp sitt hjärta om hur det var för henne - och hur man istället borde tänka:

"För länge, längesedan så hade jag någon i mitt liv som alltid varit oanträffbar. Alltså, så himla attraktivt oanträffbar. Då kommer man till den där punkten där man bara vill bryta ihop. Det är då när du når botten som du inser att du tappat bort dig själv och typ tänker 'varför står jag utanför den där baren 01.30 på natten och smsar medan mina vänner är där inne?', eller att du tar en taxi för att träffa honom någon enstaka timme in på småtimmarna. 'Det där är inte jag'. Det är i det ögonblicket som du måste klippa bandet för annars kommer det att slå tillbaka och suga musten ur dig." 

Sassy, classy SCAR!

Nog har hon en poäng där alltid… 

(Sugna på att se mer av Scar eller läsa hela intervjun? Den 12 april släpps numret i USA.) 🙋

Vad tycker du?