Att Leonardo DiCaprio gillar att gömma sig för paparazzis och kameror när han inte är på filminspelningar, det vet vi (och vi klandrar honom inte ett dugg för detta). Är man så pass världsberömd som denna snubbe så kan det inte vara speciellt lätt att leva bland allmänheten, eller att få en kamera upptryckt i nyllet… Men HEY, gillar man däremot att se Leo gömma sig för kameror så skulle vi nog vilja påstå att detta nog tar priset! 😏

Advertisement - Continue Reading Below

Förra helgen besökte DiCaprio, tillsammans med sina vänner, en hockeymatch - nämligen New York Islanders. Om ni sett hans senaste film The Revenant, så VET ni att denna snubbe är en stjärna på att leka kurragömma. Och så även denna dag. 

Plötsligt får tv-kameran nämligen syn på Leo där han sitter bänkad framför matchen med två av sina killkompisar. Han vägrar då totalt (alltså då menar vi TOTALT), att visa ansiktet för kameran och publiken. Leo gör då det som han är bäst på - att gömma sig bakom sin keps! Yep, he did it once and again folks! Men den här gången gjorde han det under en väldigt lång tid. Ja, så pass lång tid att kamerorna tillslut tröttnade på honom. DAMN!

Most Popular

Klippet ligger nu ute och fansen har såklart kommenterat händelsen. De flesta tycker Leo gjorde helt rätt, att han med andra ord bara försökte hinta alla om att "fokuset borde ligga på matchen och inte på honom". Ett annat fan skrev:

"Jag respekterar män som honom. Han försöker aldrig dra till sig uppmärksamhet, han vill bara kunna se matchen och ha en trevlig stund utan att bli trakasserad".

Vi kan bara hålla med. Även om vi ändå trodde att han kanske skulle visa sitt vackra ansikte någon gång denna afton… Synd för oss, men bra för Leo. 🙊

Se det omtalade klippet nedan:

Vad tycker du?