Ja, idag är dagen då killarna i duon Norlie & KKV släpper sin splitternya singel "Din idiot", (något som vi på Cosmo tipsade er läsare om redan förra veckan). Självklart är den här låten inget undantag den här gången heller - den är lika trallvänlig som vanligt och har dessutom ett coolt, modernt genomgående sound. Vi gissar att fansen kommer ta emot singeln med öppna armar denna fredag...  

Advertisement - Continue Reading Below

Ute nu! Slit den med hälsan ❤️ Norlie & KKV - Din Idiot @spotify #norliekkv #dinidiot #ute #nu #spotify

A photo posted by N O R L I E & K K V (@norliekkv) on

Most Popular

Tidigare i morse var Kim "KKV" Vadenhag och Sonny "Norlie" Fahlberg förbi NRJ-studion för lite snack kring den nya låten - innan de drog till Finland för lite gig denna helg:

På frågan om vad låten egentligen handlar om var Vadenhag först att greppa micken med orden: 

"Den knäcker!".

Fahlberg valde däremot att utveckla storyn lite mer för lyssnarna:

"Den talar ju för sig själv ganska så mycket. Jag tror att det är en känsla som man upplever efter att man mått ganska dåligt, och sedan börjar man mår bra, och så kanske någon viss person märker att man mår bra och tycker att det är jobbigt..." 

Kim la direkt till:

"Och då är det rätt åt den personen!".

Ord och inga visor här inte! 😉 Redan nu finns låten ute på Spotify, så varför inte ladda ner den och spela upp på förfesten denna helg?! ETT TIPS. Ett annat tips är att hålla utkik efter killarnas nya album som kommer att släppas inom kort. Hur bra?!

Vill ni se killarna snacka "Idiot-låten"? Då gör ni det här nedan.

HAPPY WEEKEND EVERYONE! 😘♫

Vad tycker du?