JA, ni läste rätt. Britney Spears vill dejta Leonardo DiCaprio och gör nu allt i sin makt för att fånga hans uppmärksamhet. Förvisso lär Leo just nu har fullt upp med Rihanna under Coachella-festivalen, (vilket verkar vara den mest omtalade Hollywood-flingen at the moment)…

Ni missade väl inte gårdagens bild på turturduvorna? Snacka om att de verkar njuta av deras tid tillsammans...

Advertisement - Continue Reading Below

Meeeen, hur som helst - över till Brittan igen! Enligt tidningen Closer så ska nu Spears försöka vinna Leonardos hjärta. Hon publicerade bland annat en liten "throw back"-bild på sin Instagram för bara några veckor sedan i hopp om att DiCaprio skulle se detta. Yep, såhär såg det ut då:

#tbt

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Most Popular

Gulligt va? Grejen är såhär. Leo och Brittan har känt varandra sedan ungdomens dagar, men de har aldrig dejtat eller haft "en grej" ihop, däremot har Britney alltid haft ett intresse för skådespelarhunken, men aldrig riktigt fått honom på kroken! Men Britney ger inte upp. Nejdå! Enligt en källa till tidningen ska hon till och med nyligen ha skickat biljetter till honom för att han ska kunna komma och titta på hennes show:

"Britney har insisterat på att göra allt för att få hans uppmärksamhet och har till och med skickat honom biljetter till hennes Vegas-show och har även personligen försökt att nå honom på Twitter".

Källan sa även:

 "Tydligen ska Leonardo också vara svag för Britney".

Alltså, HALLÅ!!! Detta var faktiskt lite oväntat. Okej kanske inte att Leo dras till blondiner, det är sedan gammalt men att Britney är så upp över öronen i honom hade vi ingen aning om!

"Leo har alltid haft en crush på Britney och när de såg varandra på en fest för några år sedan så försökte han hinta henne, men hon var inte singel just då", la källan till.

"Leo har klargjort för att han gillar Britney, men alla vet att han inte är ett dugg intresserad av att slå sig till ro och vara styvpappa till hennes barn. Britney skulle bara i så fall få vara OK med att veta att det aldrig skulle kunna bli något seriöst mellan dem".

Oj, oj, oj säger vi bara! Det händer mycket i Hollywood…

Vad tycker ni egentligen?! Hade de varit ett grymt par? De fick i alla fall till en snygg selfie. 😂 

Vad tycker du?