Har ni inte fått nog av att läsa om Sveriges vackra prinspar (och deras nyfödda son som kom till världen igår), så kommer här lite till - för det HÄR är verkligen värt att se på! 

För bara en liten stund sedan publicerade nämligen Kungahuset det allra första fotot på prinssan Sofia och prins Carl-Philip med sin lilla son med orden:

"Prinsfamiljen har nu lämnat sjukhuset och är hemma på Drottningholms slott".

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Alltså, HUR bedårande snygga får man vara dagen efter man gått igenom världens tuffaste natt och fött ett barn?! Åh. Lyckan är total, och man ser sååå tydligt lyckan i både Sofia och Carl-Philips ögon. De strålar. 

Vi skymtar även den lilla prinsen som vi så förväntansfullt inväntar namnet på imorgon då Kungen äntligen ska meddela oss alla detta. Vi väntar såklart med spänning men många har under onsdagen redan tippat på att barnet definitivt kommer att få namnet Bertil - oavsett om det blir som mellannamn eller tilltalsnamn… Men somsagt, imorgon får vi veta och tills dess får ni hålla till godo med denna underbara bild på familjen. 

KÄRLEK SÄGER VI BARA. KÄRLEK!!!! 😍 🙌

UPPDATERAD (21-04-16): Namnet på den nya lilla prins blir följande Alexander Erik Hubertus Bertil - hertig av Södermanland. (De kunde på riktigt inte gjort ett bättre namnval, HURRA!)

Vad tycker du?