Det är inte varje dag man får äran att bli coachad av en av världens absolut största supermodeller, men talkshow-kungen Jimmy Fallon fick igårkväll uppleva detta. Lucky him! Gisele Bündchen gästade nämligen Jimmy och hans The Tonight Show för att prata om sin karriär, (och att hon faktiskt kommer att lägga skorna på hyllan en gång för alla och gå i pension efter 20 år i modellbranschen). 

Advertisement - Continue Reading Below

Innan Gisele dock lämnade talkshowen, så överraskade hon Fallon med att låta honom gå catwalk - med henne som coach, vilket Jimmy definitivt inte tackade nej till (nej, vem tusan hade gjort det liksom?!).

Jimmy fick därmed rocka ett par blåa högklackade skor med en mängd glitter på. SJUKT SNYGGA! Och på tal om snyggt… Spana bara in Gisele's perfekta outfit ladies!!! De där skorna och de där byxorna hade vi gjort ALLT för att få tag på. Visst, sedan hade det väl dessutom inte varit helt fel med en perfekt uppsättning alá hästsvans heller… Avundsjukan var STOR igårkväll 😉

Jimmy rockade catwalken med Gisele som ett proffs, eller?
Most Popular

Vill ni spana in Jimmy på catwalken? Lägg då också märke till hur entusiastisk Gisele låter i sitt coachande, (hennes barn lär bli grymma om de väljer att gå i sin mammas fotspår). 

"In med magen, vicka på höfterna".

Jimmy, ja, han gjorde väl sitt bästa… Kolla själva:

Ny supermodell på ingång? Well, man vet aldrig. Bra jobbat J!

Vad tycker du?