Det var inte speciellt längesedan superstjärnan Jennifer Lopez överraskade oss alla med sin nya singel "Ain't Your Mama", men däremot fick vi inte ta del av hennes musikvideo då. Detta får vi NU då J.Lo äntligen droppade den efterlängtade videon i fredags - lagom till helgen! 

Vi får se Jen iförd mängder av härliga, coola och söta outfits, samtidigt som hon menar att vi kvinnor aldrig ska ta någon skit från männen och att vi definitivt INTE är deras "mammor". Låten, (och videon), peppar alla ladies och det är såååå mycket GIRLPOWER att det inte ens går att beskriva. 😍

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Dessutom valde J.Lo att dansa loss i Rihanna's skokollektion alá Manolo Blahnik - vilket vi får se en skymt av i slutet: 

J.Lo med Rihannas Manolo Blahnik-skor!

Rihanna blev naturligtvis tokglad när hon fick se stjärnan använda hennes skor i den omtalade videon, och delade självklart med sig av nyheten på sin Instagram, och J.Lo kontrade med att hon älskar RiRi i form av: "Love U badgirlriri". Gulligt tjejer, gulligt. Något annat som också var gulligt var att både Gigi Hadid och Hillary Clinton hyllade Jen med videon.

Om ni inte hunnit kolla in denna magiska video gör ni det här nedan. Vi lovar, sätt på den så fort ni har en dålig dag! Det kommer att hjälpa. SNYGGT jobbat, J.

Bom! 😎 #aintyourmama

Vad tycker du?