Ja gott folk, då var Let's Dance 2016 över för den här gången. Dansresan är nu också slut för finalisterna Elisa Lindström och Bianca Ingrosso. Vilket jobb tjejerna har gjort den här säsongen! 😍  

Advertisement - Continue Reading Below

I fredags gick den avgörande och efterlängtade finalen av stapeln, och Elisa Lindström gick segrande ur tävlingen, medan vackra (och minst sagt grymma) Bianca Ingrosso slutade på en andra plats och snubblade därmed precis på mållinjen. 

Men nu ska vi på Cosmo vara HELT uppriktigt ärliga..! Borde inte Ingrosso egentligen ha kammat hem den där åtråvärda glasskon istället för Lindström?! På nätet diskuteras detta för fullt och många menar på att Elisa var den som lyckades vinna folkets hjärtan. Förvisso, men säga vad man vill, Ingrosso visade egentligen var skåpet skulle stå - och hon gjorde det redan från dag ett! BOM. 

Most Popular

Dessutom har Bianca sett smashing ut under varenda fredagsfinal - alltifrån chockrosa kort-korta klänningar till de mer graciösa vita drömmarna. Stylingen har verkligen varit ON POINT! 🙋

Vi kommer i alla fall aldrig att glömma Biancas oförglömliga danser, speciellt den tillägnad mamma Pernilla Wahlgren. Och pricket över i:et? SHOWNUMRET SÅKLART! Att Ingrosso och danspartnern Alexander Svanberg valde att avsluta sin dansresa med "Crazy in Love" av Queen Beyoncé kunde inte bli bättre! 

Så, vad tycker ni? Vann rätt par? Vi säger självklart ett STORT grattis till Elisa, (men ett ÄNNU större grattis till Ingrosso för sin grymma insats i sina dansskor). You go girl! 

Missade ni mot förmodan Biancas hyllade danser ser ni dem här nedan ännu en gång:

Vad tycker du?