Då var sommaren räddad! Idag droppade killarna Samir & Viktor sin allra senaste låt "Fick Feeling" - en låt som enligt grabbarna handlar om att ta tillvara på livet. 

Senast vi såg duon uppträda var under årets Melodifestival där de därefter toppade Spotify-listorna med låten "Bada nakna". Samir Badran och Viktor Frisk vet vi detta laget vad svenskarna vill ha, och bjuder därför på ytterligare en härlig, peppande hitlåt! Förra sommaren slog killarna igenom stort med "Saxofuckingfon", för det kan väl knappast varit någon som undgick den låten under 2015…

Advertisement - Continue Reading Below

Frågan är nu "Fick Feeling" kommer att nå upp till förra sommarens succé? Well, den kommer åtminstone att spelas flitigt de närmsta månaderna. Såhär sa killarna själva om låten i ett pressmeddelande tidigare idag:

 "Fick Feeling" handlar om att våga göra det man vill och att inte låta rädslor påverka ens beslut, berättar Viktor. Förhoppningsvis kan låten få svenska folket att maximera upplevelsen av den sommar vi har framför oss. Man måste våga leva livet fullt ut!

Most Popular

Samir hade även han något att säga om den nya låten:

 Vi har jobbat jävligt hårt med låten och tycker att vi har fått ett riktigt nice resultat. Vi har gjort en låt som är enkel att lyssna på, och folk ska veta att det är svårt att göra något som låter enkelt. Jag tror att den kommer att passa perfekt på exempelvis studentflak, hemmafester, klubbar och på Kallis under Stockholmsveckan – ja i princip överallt. Tillsammans ska vi ha feeling hela sommaren!

Så, vill ni ha feeling med grabbarna?! Lyssna då in låten här nedan! Perfekt start på denna onsdag, eller hur? 😃 Ett stort grattis till nya låten önskar vi på Cosmo, (och ett ännu STÖRRE GRATTIS till Samir som idag blir 26 år). 

Hipp, hipp, hurra!

Vad tycker du?