Ja, igår entrade han scenen på Gröna Lund tillsammans med legendarerna Alice Cooper och Joe Perry. 52-åriga Johnny Depp och gruppen Hollywood Vampires fick hela 17000 människor att ta sig till Stockholm denna ljuvliga, varma sommarkväll. Och vilken kväll det blev! Trots att många valde att bojkotta Hollywoodstjärnan med tanke på den pågående utredningen gällande en eventuell misshandel kring ex-frun Amber Heard, så var det absolut ingenting man märkte av under gårdagen. 

Skilsmässan har nu blivit en världsnyhet.
Advertisement - Continue Reading Below

Vi på Cosmo var självklart på plats och kan därmed även intyga att Johnnyboy verkade njuta av scenen tillsammans med de andra medlemarna, och faktum ÄR att han dessutom bjöd på ett flertal leenden, slängkyssar och vinkningar till den svenska publiken. 😎 Och publiken? Ja, de skrek så fort de hörde Depps namn!

Bandet, som valde att bo på samma hotell som Justin Timberlake gjorde inför sitt framträdande på Eurovision Song Contest, valde även att ta båten över till spelningen. Är man rockstjärnor så är man, (vilket en av bandmedlemmarna mycket riktigt poängterade i sin video på Instagram igår):

Most Popular

Och som ni kan se i klippet så körde Johnny på sin trogna hatt dagen till ära - just like back in the days!

Still going strong with that hat, Johnnyboy.

Så nej. Inget deppande för Depp under gårdagen alltså. Enligt källor ska han däremot valt att hålla sig för sig själv och inte ätit gemensam middag med Alice och Joe. Johnnys dotter Lily-Rose Depp, som numera är ansiktet utåt för lyxmärket Chanel, valde att under helgen backa upp sin pappa och anklagelserna mot honom på sitt Instagram-konto, och ärligt talat så var det här ändå otroligt fint:

Den 17 juni fortsätter förhandlingarna mellan Depp och Heard. Fortsättning följer...

Vad tycker du?