Oj oj oj. Love is in the air! Ja, i alla fall om man läser skådespelaren Ellen Bergströms blogg denna måndag. Ellen, som varit öppen med sina tidigare förhållanden med mindre trevliga killar och pojkvänner, verkar nu äntligen hittat rätt! I sin blogg skriver hon om den nyfunna kärleken Mike:

– Jag är så otroligt lycklig och glad att jag träffat den här mannen. Det var på riktigt, kärlek vid första ögonkastet. Han satte alla rätt. Han är positiv, driven, bjuder på sig själv, är en äkta gentleman och vågar visa känslor utan rädsla att förlora stoltheten. Jag blev helt tagen.

Advertisement - Continue Reading Below

Hon poängterar även att uttrycket "You had me at hello" passar otroligt bra in på det nya paret:

– Det har aldrig känt så rätt.

Pusskalas för det nya kärleksparet.
Most Popular

Ellen ger även en känga till sina tidigare kavaljéer:

– Efter alla turer jag haft med idioter i mitt liv, hade jag nästan tappat tron på det manliga släktet. Så kommer äntligen det här danska energiknippet från ingenstans och fångar upp mig. Jag känner mig omfamnad och viktig. Jag litar på honom till 100 procent. Det är ju det jag varit mest rädd för efter att ha blivit sviken gång på gång, att jag ska få den där klumpen i magen och känna misstro. Jag känner inget sådant.

Ellen avslutar inlägget med att man aldrig ska sluta tro på kärleken:

– Det finns hopp för oss som blivit svikna!

Ellen Bergström med sin nya kärlek Mike och vännen Tilda.

Vi på Cosmo är superglada för Ellen och hennes nya kärlek Mike, och önskar dem allt gott! Stort grattis!

Vad tycker du?