Alicia Vikanders vackra hy är bara en av de saker som får oss att älska den svenska stjärnan, som just nu är på allas läppar. Att det lyckliga Alicia Vikander Michael Fassbender-teamet har något med saken att göra tvekar vi inte om, men vad är det egentligen som ligger bakom Oscarvinnaren Alicia Vikanders vackra hy?

Här är skönhetstipsen för att få Alicia Vikanders vackra hy

Less is more

Advertisement - Continue Reading Below

Den naturliga skönheten Alicia Vikander berättar hur hon gått från mycket smink i ung ålder till nästan ingenting i dagsläget. Enligt Allure består Oscarvinnarens dagliga make up-rutin av en mjukgörande kräm och en ögonbrynspenna. That's it. Faktum är att en ögonbrynspenna kan göra under för ditt ansiktes helhetsintryck, då det ramar in och ger en 'ren' look. Alicias favorit är Brow Lift eyebrow pencil från Charlotte Tilbury.

Most Popular

Alicia at the 72nd Venice Film Festival for The Danish Girl looking gorgeous as always 💕 #AliciaVikander 🌸

A photo posted by Alicia Vikander Fanpage🇧🇪 (@vickander) on

För dagar då lite extra uppfräschning krävs (typ Röda mattan?), säger Vikander att hon kan sträcka sig så långt som till eyeliner och maskara runt ögonen, samt lite highlighter på kindbenen. Vägen till Alicia Vikanders vackra hy är alltså att undvika att täcka den med produkter. För naturligt vacker hy, låt den vara just det - naturlig!

Alicias nr 1 skönhetstips

Alicia Vikander är på allas läppar, men vad är egentligen på hennes? Alicias hemliga vapen är inget mindre än den svenska klassikern Försvarets Hudsalva, som hon säger sig ha använt sedan hon var barn. Stjärnans skönhetshemlighet är alltså inte svårare att få tag på än med ett besök till Apoteket. Score!

Alicia Vikanders filmer

Förutom Alicia Vikanders vackra hy imponeras vi också gång på gång av hur rolig hon är (vem annars skulle utmana Jimmy Fallon i "pennan i flaskan"?), och såklart av hennes framträdanden i filmer som Ex Machina, Jason Bourne och inte minst The Danish girl, för vilken vi firade Vikanders Oscar för rollen som Gerda Wegener. Och nu kan vi se fram emot att få se Alicia Vikander och Michael Fassbender spela mot varandra i The Light Between Oceans. Hett, hett, hett!

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Related Article
Related Article

Vad tycker du?