Nu är Brangelina ett minne blott - Angelina Jolie, 41, ansöker om att få skilja sig från Brad Pitt, 52, enligt TMZ, som upphävdar att det var under tisdagseftermiddagen som skilsmässan anmäldes.

Det som triggade skilsmässan ryktas ligga i hur Brad väljer att uppfostra kändisparets sex barn, i "oförsonliga olikheter", vilket också kan vara anledningen till att Angelina vill ha vårdnaden av barnen. TMZs källor menar att Angelina ska vara mycket upprörd över hans metoder.

Advertisement - Continue Reading Below

Men bakom denna istopp, som tippade Angelina över kanten, ska det ligga otrohet, ilska, droger och festande med prostituerade. Enligt TMZs källor hävdar Jolie att hon tillslut tröttnade på Pitts konsumption av marijuana och alkohol, och att hans okontrollerade ilska blev en fara för barnen.

Enligt Page Six ska Jolia ha anlitat en privatdetektiv, då hon kände på sig att allt inte var som det skulle - och visat sig ha rätt. Enligt tidningen ska det ha kommit fram att Brad var otrogen mot Jolie med skådespelerskan Marion Cotillard, 40, samt att han efter inspelningarna ska ha dragits in i festande med droger och prostituerade. "Han har en vansinnig medelålderskris, och Angie har tröttnat, säger källan vidare", enligt Nyheter24.

Most Popular

Kändisparet gifte sig i augusti 2014, efter att ha varit tillsammans sedan 2004, och datumet för separationen ska vara den 15 september.

HULU new girl zooey deschanel panic jess day

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?