Vad vore en Victoria Secret's Fashionshow utan artister? Faktiskt, inte alls lika bra. Nej, artisterna gör ett himla bra jobb de också - och just därför har vi på Cosmo nu samlat ihop tre av våra favorit-moments från åren som gått! Vilka har vi valt då?
Advertisement - Continue Reading Below
Jo, först ut är Rihanna, som verkligen visade var skåpet skulle stå när hon gick längs med catwalken i sin (galet) snygga rosa outfit. DAMN GIRL! Detta gjorde hon till den passande låten "Phresh out the runway". Så ladies. Om ni glömt hur det såg ut så får ni här en liten tillbakablick. Vi alla, inklusive modellerna, fick en snarare chock när RiRi tar catwalken med storm i slutet av låten. Vi dör för detta framträdandet!
Sedan har vi sköna Bruno Mars som en av våra favoriter under fashionshowen. Allt klaffar verkligen när Bruno tar sig an låten "Young girls" och modellerna kommer gåendes längs catwalken, vackra som få. Tonerna från Brunos magiska låt går inte att glömma i första taget, men här får ni se det hyllade framträdandet igen. Vi kan då inte få nog av det här. Så underbart fint!
Till sist har vi valt framträdandet av Justin Bieber där han sjunger låten "As long as you love me" akustiskt. Vi behöver egentligen inte säga så mycket mer än så. Det där gjorde Justin (som inte var så gammal då), otroligt bra. Passade fint in i showen, och precis som modellerna säger: Vi alla hade nog lite Bieber-feber vid den tidpunkten och vi kan knappast klandra oss själva över det va..?! Du kan även spana in hans andra främträdande han gjorde under showen i videon nedan:

Vad tycker du?