Just nu råder det total Måns Zelmerlöw-hysteri över hela Europa (nej, det verkar faktiskt inte vara något stopp på det). Det var bara drygt en månad sedan Cosmo fick en intervju med vår svenska Eurovisionhjälte Måns, och när vi kikar in på hans Instagram så får vi oss nästan en chock. Killen har fans så det visslar om det! Nog för att han är värd alla fans i världen, men här snackar vi ENGAGERADE fans! Oh yes.  

Advertisement - Continue Reading Below

Måns är däremot en riktig gentleman, som gärna tar sig tiden och gillar fansens entusiastiska bilder med olika kollage, filmklipp och citat som han varje dag blir taggad i. Och något fansen blev lite extra glada för häromveckan var när stjärnan postade en fläckfri bild på sig själv! Ja, ni kommer förstå när ni ser bilden. So here you go ladies – här är bilden alla tjejer älskar att kolla in lite extra just nu. And really, we can't blame them:

Most Popular

Trollhättan 2nite! What songs do u wanna hear? (Cara Mia, Heroes, Hope & Glory excluded) #theheroestour foto @fabianwester

A photo posted by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Bilden som fick många fans att svimma av Måns snygghet förra veckan.

Ready for tonight. :) #eton #nikolajdetoiles

A photo posted by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Går vi tillbaka ytterligare några veckor så hittar vi även den här populära bilden på Måns, som fansen bland annat förknippade med självaste James Bond. Inte dåligt! 

Snart återstår det att se om Lundakillen kammar hem några av priserna på årets upplaga av Rockbjörnen. Ni har väl röstat?! Måns är nämligen både nominerad till "Årets manliga liveartist" och "Årets svenska låt". Så har ni inte hunnit rösta på Zelmerlöw ännu så är det hög tid att göra det nu, OK? För är det någon som trots allt förtjänar de där åtråvärda priserna är det väl ändå Måns!   

Vad tycker du?