Sommaren har i år lyst med sin frånvaro, men det har inte stoppat våra svenska artister att fixa fram lite sköna sommar-hits! Och tur är väl ändå det. Duon Samir & Viktor visade var skåpet skulle stå när de i juni släppte sin låt "Saxofuckingfon", som just nu nått över tio miljoner streams. Inte dåligt.Nu kommer äntligen musikvideon till den omtalade låten! 

När vi på Cosmo når Samir befinner han sig i en taxi, och berättar att han har en kaos-dag med massor av saker på schemat för idag. Dessutom har de fullt upp med sin pågående Sverigeturné, något som Samir tycker är jätteroligt: 

Advertisement - Continue Reading Below

– Det är jävligt kul, och det brukar komma runt fem till tiotusen fans på våra spelningar!

Kul, men hur var det att spela in videon till "Saxofuckingfon?"

– Det var ganska stressigt för vi behövde planera allt väldigt snabbt. Dessutom är det ju en sommarlåt så behövde ju få ut musikvideon innan sommaren tog slut! Så jag och Viktor ringde upp våra polare och fick napp på lite folk som var peppade på att köra och vara med i videon. Allt spelades in på en klubb!

Most Popular

Ses i Båstad ikväll 👊 #saxofuckingfon

A photo posted by Samir Badran 26, Stockholm (@samirbadrans) on

Men är ni nöjda med resultatet?

– Ja på den korta tiden, absolut. Hade vi haft mer tid hade vi ju säkert gjort den mer ordentlig!

Vad ville ni få fram med videon? Ni ser ut att ha kul!

– Det vi ville få fram var att man inte är kung förrän man har en saxofon i handen! I videon får vi till exempel inte hänga med "stekarna", utan vi blir dissade av dem. Men sedan när vi hämtade saxofonerna då blev det en riktig fest!

Och fest. Det vet vi att killarna gillar att ställa till! Just därför tycker vi att ni borde kolla in den här festliga videon som killarna nu har gjort. Det gör ni här nedan:

Vad tycker du?